Tgrt Haber
24 Ağustos 2023 16:46 - Güncelleme : 24 Ağustos 2023 17:11

İbn-i Sina’nın az bilinen yöntemi! 40 gün içen şeker hastalığına veda ediyor…

İbn-i Sina’nın eski reçetelerinde ortaya çıkan zeytin yaprağı, birçok hastalığa şifa dağıtıyor. Özellikle şeker hastalığına iyi gelen zeytin yaprağı kürü için işte detaylar…

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
İbn-i Sina’nın az bilinen yöntemi! 40 gün içen şeker hastalığına veda ediyor…
zeytin,şeker hastalığı,ibni sina

Mavikadin.com’un haberine göre; Kahvaltılarda afiyetle yediğimiz zeytinin kendisi gibi yaprakları da şifa saçıyor. Çok kolay hazırlanan zeytin yaprağı çayının faydaları say say bitmiyor. Ünlü âlim İbn-i Sina’nın bin yıl önce yazdığı reçetede bile yer bulan zeytin yaprağı, özellikle diyabetle mücadelede doğal destek oluyor.

İbn-i Sina’nın az bilinen yöntemi! 40 gün içen şeker hastalığına veda ediyor… 

ŞEKER HASTALIĞININ ŞİFASI

İbn-i Sina gibi tıp alanının öncülerinden biri olan bilim insanları, zeytin yaprağının faydalarını keşfetmiş ve reçetelerine dâhil etmiştir. Zeytin yaprağının en bilinen özelliklerinden biri de şeker hastalığına iyi gelmesi. Antioksidan zengini zeytin yaprağı, kan şekerini dengelemeye yardımcı olur. Bilindiği üzere şeker hastalarının kan şekeri seviyelerini kontrol altında tutmaları büyük önem taşır. Zeytin yaprağı tam da bu noktada şeker hastalarının yardımına koşuyor.

ŞEKER HASTALIĞINA İYİ GELEN KÜR TARİFİ İÇİN TIKLAYIN!

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...