Tgrt Haber

Kusma şikayetiyle hastaneye giden Hatice Kalaycı yürüyemez hale geldi: Bağırsağı patladı

28 Mart 2022 18:41 - Güncelleme : 28 Mart 2022 20:39
İstanbul'da 52 yaşındaki Hatice Kalaycı hastanede talihsiz olay yaşadı.

İstanbul'da kusma şikayeti için özel bir hastaneye giden Hatice Kalaycı'nın işlem sırasında bağırsağı 2 santim patladı. Hatice Kalaycı’nın kızı Serap Kalaycı, ''Hemen ameliyata alınması gerektiği halde bizden para istediler.’’ dedi.

İstanbul'da 52 yaşındaki Hatice Kalaycı hastanede talihsiz olay yaşadı.

İstanbul'da 52 yaşındaki Hatice Kalaycı, kusma belirtisiyle 21 Mart'ta özel bir hastaneye gitti. Tedaviye alınan Kalaycı’nın diğer organlarında bir problem görülmediği için endoskopi ve kolonoskopi yapıldı.

Hatice Kalaycı’nın kızı Serap Kalaycı, "Annem içeri alındı ve bir saat sonra başka bir doktor elinde bir çantayla içeri girdi. Biz sonradan işlem sırasında annemin bağırsağını 2 santim patladığını öğrendik. Hemen ameliyata alınması gerektiği halde bizden para istediler.’’ dedi.

DOKTOR BAŞARILI GEÇTİĞİNİ SÖYLEDİ

Acil ameliyatı para için beklettiklerini söyleyen Serap Kalaycı, ‘’Özel sağlık sigortamız vardı ve doktor hatası olduğu için para vermeyeceğimizi söyledik. 3 saat sonra annemi ameliyata aldılar. Doktor başarılı geçtiğini söyledi.’’ dedi.

YÜRÜYEMEZ HALE GELDİ

Serap Kalaycı, ‘'Başarılı olsa ne olur, sizin yüzünüzden ameliyat oldu dedim. Annemin bağırsağında bir şey yoktu ama onların hatası yüzünden yürüyemez hale geldi, kötürüm oldu" ifadelerini kullandı. Kalınbağırsağı dışarda, ince bağırsağından mama ile beslenen Hatice Kalaycı, doktor hatası nedeniyle yürüyemez hale geldi.

Kalaycı'nın kızı Serap Kalaycı şöyle konuştu: "Kanser tedavisine başlanması gerektiğini söylediler ama annem yürüyemediği için hastaneden çıkaramıyoruz. Doktorlar gelip bunun psikolojik olduğunu söyleyip zorla yürüterek hastaneden çıkarmaya çalıştılar" şeklinde konuştu. Kalaycı, CİMER'e, Şişli İlçe Kaymakamlığı ve İlçe Sağlık Müdürlüğü'ne şikayette bulunduklarını kaydederek Çağlayan Adliyesi'ne gidip suç duyurusunda bulunacaklarını dile getirdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...