Tgrt Haber
23 Ekim 2021 18:13

Son dakika! Sinovac aşısı olanlar için yeni karar

Son dakika haberi: Çinli şirket Sinovac'ın koronavirüs aşısını olanlar için 3'üncü doz bekleme süresinin 3 aya düşürüldüğünü açıkladı.

Son dakika! Sinovac aşısı olanlar için yeni karar
Son dakika,Sinovac,aşı,Koronavirüs,Kovid-19

Son iki yıldır bütün dünyayı etkisi altına alan COVID-19 pandemisiyle ilgili her gün yeni bir karar alınıyor. Türkiye’de uygulanmaya başlanan ilk COVID-19 aşısı olan ve şimdiye kadar milyonlarca kişiye uygulanan Çin merkezli Sinovac şirketinin geliştirmiş olduğu COVID-19 aşısı ile ilgili bugün yeni bir karar daha alındı. 

6 DEĞİL 3 AY BEKLENECEK

Geçtiğimiz günlerde alınan kararlar çerçevesinde, iki doz Sinovac aşısı olan kişiler; üçüncü dozun uygulanması için altı ay bekleyip sonrasına randevu almak zorundalardı. Ancak yeni alınan karara göre iki doz Sinovac aşısı olanlar bundan sonra 3. dozu olmak için 6 değil, tekrar 3 ay bekleyecekler. 

23 EKİM KORONAVİRÜS TABLOSU

Sağlık Bakanlığı tarafından bugün açıklanan verilere göre, 351 bin 184 Kovid-19 testi yapıldı, 26 bin 217 kişinin testi pozitif çıktı, 217 kişi vefat etti.

Son dakika! Sinovac aşısı olanlar için yeni karar

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...