Tgrt Haber
25 Ağustos 2022 13:21 - Güncelleme : 25 Ağustos 2022 18:22

Tatil dönüşü başladı: Vatandaşlar bu sorunla baş etmek için aktara koşuyor!

Yaz tatili sürecini tatil beldelerinde geçiren vatandaşların, su kaynaklarına girme ve tatil sonrası yaşadıkları hava değişimi nedeniyle vücut dirençlerinde ciddi düşüş meydana geldi. Bununla birlikte vatandaşlar yaşadığı halsizlik, boğaz ağrısı, yorgunluk ve bağırsak sorunları nedeniyle doğal çözüm olan aktarların yolunu tuttu.

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
Tatil dönüşü başladı: Vatandaşlar bu sorunla baş etmek için aktara koşuyor!
aktar,bağırsak sendromu,boğaz ağrısı

Tatil sonrası girdikleri su kaynakları ve yaşadıkları hava değişimi nedeniyle kulak, burun, boğaz sorunu yaşayanlar vücut dirençlerini yükseltmek ve bağışıklık kazanmak için çareyi doğal çözüm sunan aktarlarda buldu. Tatil dönüşü boğaz ağrısı ve bağırsak sendromu gibi şikayetlerle doktora gidip sonuç alamayanlara aktardan edindikleri doğal ürünler şifa oldu.

“KUŞBURNU, KEDİ OTU, ADA ÇAYI, IHLAMUR BAĞIŞIKLIĞI GÜÇLENDİRİYOR”

Doğal ürünler satışı yapan aktar Hasan Başkurt, tatil dönüşü vatandaşların aktarları daha sık ziyaret ettiğini belirterek bazı bitkilerin yaşanan sorunlar üzerinde etkili olduğunu şu sözlerle ifade etti “Bunun tam tersi yazın vatandaşların sıcaklıktan dolayı ani terleyip terinin üzerinde kuruması, havuz, deniz gibi alanları ortak kullandıklarından dolayı ağızlarına, kulaklarına, burunlarına su girmesiyle türlü bakterileri vücutlarına girer. Bu yüzden tatil dönüşü soluğu aktarcılarda alıyorlar.

Tatil dönüşü başladı: Vatandaşlar bu sorunla baş etmek için aktara koşuyor!

Mikroplarla baş edebilmek için genellikle kendi ürettiğimiz karışımlar ilgi görür. Bunlardan biri herkesin bildiği kış çayı. Bu çayın içinde kuşburnu, kedi otu, ada çayı, ıhlamur, papatya ve atom çayı var. Gribe iyi gelir, bağışıklık sistemini güçlendirip nezle, bronşit gibi hastalıklara faydası vardır”

DİĞER BÜYÜK SORUN İSE SAÇ DÖKÜLMESİ

Tatilden dönen vatandaşların yaşadığı bir diğer sorun ise saç dökülmesi ve cilt kuruluğu olduğunu söyleyen Başkurt “Vatandaşlar ev yapımı sabunlara ve bitkisel yağlara ilgi duyuyor. Saç için önerdiğimiz sabunlar daha çok badem sabunu, defne sabunu, bıttım sabunu ve ısırgan otlu sabunlar daha çok rağbet görüyor.

Tatil dönüşü başladı: Vatandaşlar bu sorunla baş etmek için aktara koşuyor!

Vücuttaki dökülmeler için yasemin yağı, vanilya yağı, gül yağı ve kantaron yağı en çok sattığımız ürünlerin arasındadır. Çörek otu var mesela. O da suya damlatılır, içilir. Özellikle yüzdüğümüzde istemeden yuttuğumuz bakterili suyu bir nebze de olsa dezenfekte ettiğini söyleyebiliriz” diye konuştu.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...