Tgrt Haber

Emine Erdoğan'dan seçim sonuçları yorumu: Türkiye Yüzyılı galip geldi

Editör: Berrak Arıcan / Kaynak: TGRT HABER
15 May 2023 07:24 - Güncelleme : 15 May 2023 07:35
Emine Erdoğan'dan seçim sonuçları yorumu: Türkiye Yüzyılı galip geldi
emine erdoğan,seçim

Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nin tamamlanmasının ardından Emine Erdoğan, sosyal medya hesabı Twitter'dan açıklama yaptı. Erdoğan, seçim sonuçları için ''Türkiye Yüzyılı galip geldi. Kazanan Türkiye oldu." yorumunda bulundu.

Türkiye'de Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nin son bulmasının ardından Emine Erdoğan yorumunu Twitter'dan yaptı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, "Çocuklarımızın geleceği için bugün sandık başına giden milletimizin kararı neticesinde Türkiye Yüzyılı galip geldi. Kazanan Türkiye oldu." değerlendirmesinde bulundu. Twitter'da paylaşım yapan Erdoğan, şu ifadeleri kullandı:

''Çocuklarımızın geleceği için bugün sandık başına giden milletimizin kararı neticesinde Türkiye Yüzyılı galip geldi. Kazanan Türkiye oldu. Bir olduk, birlik olduk, büyük ve güçlü Türkiye için alın teri döktük. Elde edilen kazanımlarımıza yenilerini ekleyerek Türkiye Yüzyılı'nı yine omuz omuza inşa edeceğiz.''

https://twitter.com/EmineErdogan/status/1657909283055362048

''Güven, istikrar, hizmet diyerek bu yolda davamıza gönül veren aziz milletimize en kalbi şükranlarımızı sunuyoruz. Bu gurur ve başarı hepimizin. Hayalleri gerçekleştirmek ve her alanda lider bir ülke için doğru adımlarla durmak yok, yola devam.''

Kaynak: TGRT HABER
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Zulfia15 Mayıs 2023 17:04

Sayıp çıkamadık çok üzür dileriz Sayın cumhurbaşkanıma saygılar selamlar

Sonraki Haber Yükleniyor...