Tgrt Haber

Muharrem İnce'den FETÖ ve PKK mesajı

08 May 2023 11:56 - Güncelleme : 08 May 2023 13:07
Muharrem İnce'den FETÖ ve PKK mesajı
Muharrem İnce,Yalova,FETÖ,PKK

Yalova'da halka seçmenlerine seslenen Memleket Partisi lideri Muharrem İnce, helal lokma yiyenlerinin oyunu istediğini belirterek, "Meclisi bombalayanların, polis arabasına kurşun atanların oyunu istemiyorum" dedi.

Cumhurbaşkanı adayı ve Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, seçim çalışmaları kapsamında "Yalova Halk Buluşması"nda vatandaşlara seslendi. 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen mitingde İnce, kendisine atılan iftiraların kimseye atılmadığını, PKK, Hizbullah ve FETÖ'nün birlikte saldırdığı tek kişinin kendisi olduğunu söyledi.

"O FETÖ ORDUYU DAĞITTI"

Anadolu Ajansı'nın derlediğine göre İnce şu açıklamalarda bulundu: "Sabah PKK'lılar sahte dekont çıkarıyor, milyon dolarlık. Öğleyin Hizbullahçılar, 'Muharrem İnce camileri yıkacakmış' diyor. Akşam üstü FETÖ'cüler başka bir dekont yayınlıyor. Benim dediğim şu, bir yurtta, o yurt ne olursa olsun, bir yurtta bir çocuğa tecavüz olursa o yurdu yıkarım dedim. Onu alıp 'Kur'an kurslarını yıkacak, camileri yıkacakmış' diye iftira atan alçaklar var. Bunu bilmelerine rağmen her gün sahte dekontlar yayınlıyorlar. Kim yapıyor bunu, FETÖ'cüler yapıyor. Kim yayıyor, benim eski arkadaşlarım yayıyor. O FETÖ orduyu dağıttı.

"TERÖRDEN MEDET UMANLAR UTANMALI"

Terör örgütlerinden medet umanların utanması gerektiğini, kendisinin utanacak bir şeyinin olmadığına vurgu yapan İnce, "Ben, bu ülkenin helal lokma yiyenlerinin oyunu istiyorum. Bu ülkede meclisi bombalayanların oyunu istemiyorum. Polis arabasına kurşun atanların oyunu istemiyorum. Yolda bulduğu ekmeği, öpüp başına koyanların oyunu istiyorum. Yetimin başını okşayanların oyunu istiyorum. Fakiri doyuranların oyunu istiyorum. Namuslu insanların oyunu istiyorum" ifadelerini kullandı.

Ekrem İmamoğlu'na Erzurum'da miting yaptırmayanları kınadığını ifade eden İnce, alandakilerle caddelerde yürüyüş yapmasının ardından programını sonlandırdı.

Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...