Tgrt Haber
01 Haziran 2023 19:53 - Güncelleme : 01 Haziran 2023 20:00

AK Partili vekil sinyali verdi! Kabine'ye yeni bakanlık geliyor

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ardından gözler yeni oluşacak Kabine'ye çevrilirken AK Parti İstanbul Milletvekili Serkan Bayram'dan dikkat çeken bir açıklama geldi. Milletvekili kaydı yaptırmak için TBMM'ye gelen Bayram, "İnşallah bundan sonraki 'Türkiye Yüzyılı' engelli valimizi de büyükelçimizi de engelliler bakanlığımızı da göreceğimiz bir yüzyıl olacak" diyerek yeni bakanlığın sinyalini verdi. 

AK Partili vekil sinyali verdi! Kabine'ye yeni bakanlık geliyor
TBMM,bakanlık,Kabine

14 Mayıs'ın ardından vekil kaydını yaptırmak için TBMM'nin yolunu tutan 28'inci Dönem Milletvekilleri basın açıklamalarında kritik bilgiler vermeye devam ediyor. 

AK Parti Aydın Milletvekili Serkan Bayram, kayıt işlemlerinin ardından basın mensuplarına yaptığı açıklamada "Artık engelli kardeşlerimize de hakimlik ve savcılık yolu açılmıştı. İlk sınav yapıldı ve sınavda şu anda yanımda olan engelli kardeşlerimiz mülakatı kazandılar. Türk siyaseti ve insanlık onuru açsısından çok önemli bir gelişmedir. İnşallah bundan sonra ‘Türkiye Yüzyılı’nda engelli valimizi de, büyükelçimizi de, Engelliler Bakanlığımızı da göreceğimiz bir yüzyıl olacak" diyerek yeni bakanlığı resmen duyurdu.  

"ONURLUYUZ GURULUYUZ" 

Aynı zamanda 2006 Türkiye güzeli olan AK Parti Aydın Milletvekili Seda Sarıbaş ise, "28. Dönem Aydın Milletvekili olarak Meclis çatısı altında memleketimizi, ülkemizi temsil etme fırsatımız oldu. Onurluyuz, gururluyuz. En önemlisi heyecanlıyız. Allah nasip ederse biz de bize düşen görev neyse canla başla çalışacağız. Heyecan olmazsa olmazlarımızdan. Heyecanımız dorukta” ifadelerini kullandı. 

AK Partili vekil sinyali verdi! Kabine'ye yeni bakanlık geliyor

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı ve AK Parti Ankara Milletvekili Vedat Bilgin de kayıt yaptırmaya gelen bir diğer isim oldu. Bakan Bilgin, kaydının ardından basın mensuplarına açıklama yapmadan Meclis'ten ayrıldı. 

Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...