Tgrt Haber
01 Haziran 2023 22:12 - Güncelleme : 02 Haziran 2023 00:54

CHP'de hareketli saatler! Kılıçdaroğlu-İmamoğlu görüşmesi sona erdi 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu MYK toplantısı sonrası kabul etti. İkili arasındaki görüşme yaklaşık 2 saat sürerken henüz toplantının içeriğine dair bir açıklama yapılmadı. 

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: TGRT Haber
CHP'de hareketli saatler! Kılıçdaroğlu-İmamoğlu görüşmesi sona erdi 
İmamoğlu,Kılıçdaroğlu,görüşme,Canan Kaftancıoğlu

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara'da, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu kabul etti. Kılıçdaroğlu ile İmamoğlu, Merkez Yönetim Kurulu (MYK) toplantısının ardından parti genel merkezinde bir araya geldi.

Seçimde istediği sonuçları alamayan CHP'de tartışmalar alevlendi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, seçim gecesi yaptığı açıklamada "Yola devam" mesajı verdi. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ise "Değişmeyen tek şey değişimdir. Her sahada, her ortamda değişim" ifadeleriyle fitili ateşledi. İmamoğlu'nun bu sözleri "Genel başkanlığa göz kırpıyor" şeklinde yorumlandı. 

MYK'DA TÜM ÜYELER İSTİFASINI VERDİ 

Bugün de CHP Merkez Yönetim Kurulu (MYK) üyelerinin tamamı parti lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na istifalarını sundu. CHP lideri de istifaları onayladı

KILIÇDAROĞLU-İMAMOĞLU TOPLANTISI SONA ERDİ 

Ancak bu MYK öncesi yaşanan gelişmeler dikkat çekti. CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, Genel Merkez’e gelerek yaklaşık 40 dakika Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştü. Bunun ardından Kılıçdaroğlu, Ekrem İmamoğlu ile bir araya geldi. Kılıçdaroğlu - İmamoğlu toplantısı ise yaklaşık iki saat sürdü.

CHP'de hareketli saatler! Kılıçdaroğlu-İmamoğlu görüşmesi sona erdi 

AYRI TOPLANTI DİKKATLERİ ÇEKTİ 

Öte yandan, Kaftancıoğlu cephesi, görüşmenin seçimlere yönelik değerlendirme olduğunu aktardı. İmamoğlu'nun da Kılıçdaroğlu'na değişim talepli desteğini ileteceği iddia edildi. Kılıçdaroğlu'nun, Canan Kaftancıoğlu ve Ekrem İmamoğlu ile ayrı ayrı toplantı yapması kafalarda soru işaretleri oluştururken CHP'den henüz resmi bir açıklama gelmedi. 

 

 

 

 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...