Tgrt Haber
01 Temmuz 2023 00:11 - Güncelleme : 01 Temmuz 2023 00:12

Muhalefette seçimin faturası vatandaşa kesilmeye devam ediliyor

Seçimlerden ağır yenilgiyle ayrılan muhalefette, fatura vatandaşlara kesilmeye devam ediliyor. Adalet Partisi lideri Vecdet Öz, açıklamasında muhalif olmayan seçmen için "cahil toplum" benzetmesi yaptı. 

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: TGRT Haber
Muhalefette seçimin faturası vatandaşa kesilmeye devam ediliyor
Vecdet Öz,seçim,Kılıçdaroğlu

Mayıs ayında yapılan seçimlerde hem Meclis'teki sayısal üstünlüğü hem de cumhurbaşkanlığı makamını bir kez daha Cumhur İttifakı'na kaptıran muhalefette sonuçların yankıları sürüyor.

Millet İttifakı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'na 2. tur öncesi desteğini açıklayan Adalet Partisi Genel Başkanı Vecdet Öz, seçimlerin ardından yaptığı yeni açıklamasında skandal ifadelere imza attı.

SEÇMENE 'CAHİL' DEDİ 

Seçim sonuçlarını değerlediren Öz, muhalif olmayan seçmeni 'cahil toplum' diyerek yerdi. 

Twitter hesabından bir paylaşımda bulunan Öz, "Cahil toplum iktidarın perişan ettiği bir ülkede sorumluluğun hala muhalefete ait olduğuna inanan ahmaklar güruhudur" dedi. 

KILIÇDAROĞLU DA FATURAYI VATANDAŞA KESMİŞTİ

Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a karşı 12. yenilgisini alan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, seçimlerin ardından neden kaybettiklerine ilişkin sorulan bir soruya cevap olarak kırsaldaki vatandaşı işaret etmişti. Kılıçdaroğlu söz konusu vatandaşların ekonomik yıkımdan etkilenmedikleri için Cumhurbaşkanı Erdoğan'a oy verdiğini iddia etmişti. 

 

 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Ahmet 1 Temmuz 2023 00:29

Cok şükür aklımız başımızda biz elimizden geleni yaptık

Sonraki Haber Yükleniyor...