Tgrt Haber
01 Haziran 2023 19:24 - Güncelleme : 01 Haziran 2023 20:12

Kabine ne zaman açıklanacak? Ak partili vekil tarih ve saat verdi

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, canlı yayınında yeni kabinenin açıklanacağı tarih ve saati duyurdu.

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: A Haber
Kabine ne zaman açıklanacak? Ak partili vekil tarih ve saat verdi
Seçim,Cumhurbaşkanı Erdoğan,Kabine

Türkiye'de milyonlarca seçmenin oy kullandığı Cumhurbaşkanlığı Seçimi ikinci turunda Recep Tayyip Erdoğan, rakibi Kemal Kılıçdaroğlu'na yaklaşık 2,5 milyon oy fark atarak zaferle ayrıldı. Erdoğan'ın bu büyük zaferinin ardından gözler belirlenecek olan yeni kabineye çevrildi.

Yeni kabinede hangi isimlerin olacağı tüm Türkiye tarafından merak edilirken AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz'dan önemli bir açıklama geldi.  A Haber canlı yayınına konuk olan Yavuz, kabinenin açıklanacağı tarih ve saati paylaştı. 

"MUHALEFETTE İSTİFALAR OLABİLİR"

28 Mayıs'taki Cumhurbaşkanı Seçimi ikinci turunda tarihi bir hezimet yaşayan muhalefet kanadında genel başkanlar düzeyinde istifaların olabileceğini belirten Yavuz, "Ya da bundan sonraki kongrelerde adaylıktan çekilmelerinin söz konusu olabileceğini öngörüyorum" dedi.

YENİ KABİNE NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Yarın milletvekillerinin yemin edeceğini belirten Yavuz, "Sonraki gün cumhurbaşkanımız mazbatasını aldıktan sonra yemin edecek. Cumartesi mazbata ve yemin olacak. Akşam saatlerinde 22.00 gibi düşünülüyor. Yeni kabine açıklanacak" ifadelerini kullandı.

Kaynak: A Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...