Tgrt Haber

AK Parti Çıldır'da seçim startını verdi

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
21 Şubat 2024 15:39 - Güncelleme : 21 Şubat 2024 15:42
AK Parti Çıldır'da seçim startını verdi
AK Parti,Çıldır,,yerel seçim,,Ardahan

Ak Parti İl Başkanı Ersin Yılmaz ve Bölge Koordinatörü Volkan Mengi beraberindeki ekiple birlikte Çıldır ilçesine ziyarette bulundu.

Bölge Koordinatörü Volkan Mengi ve İl Başkanı Ersin Yılmaz’ı AK Parti Çıldır İlçe Başkanı Kürşat Şükrüoğlu, Çıldır Belediye Başkanı K. Yakup Azizoğlu, İl Genel adayları A. Rıfat Vural, Kenan Baydar ve partililer karşıladı.

AK Parti ilçe seçim binasında gerçekleştirilen toplantıya partililer ve ilçe halkı yoğun ilgi gösterdi.

Toplantıda ilk sözü AK Parti Çıldır İlçe Başkanı Kürşat Gündoğdu aldı. AK Parti Çıldır ilçe başkanı Kürşat Gündoğdu konuşmasına Bölge Koordinatör Vekili Volkan Mengi ve İl Başkanı Ersin Yılmaz ve partilileri selamlayarak başladı.

KÜRŞAT GÜNDOĞDU: "İLÇE HALKININ TEVECCÜHÜ BİZİ MUTLU EDİYOR"

Başkan Gündoğdu “31 mart günü yerel seçimlerde hem belediyeyi hem de İl Genel Meclis üyeliklerini kazanarak, ilçede üç sıfır yapacağız. İlçe halkının teveccühü bizleri hem mutlu ediyor, hem de umutlandırıyor” dedi.

ERSİN YILMAZ: "ARDAHAN'DA BELEDİYEYİ BÜYÜK BİR FARKLA KAZANACAĞIZ"

AK Parti Ardahan İl Başkanı Ersin Yılmaz bu seçimin çok önemli olduğunu ve il genelinde AK Partiye büyük ilgi olduğunu dile getirerek “ Özellikle il merkezde partimize büyük bir talep var. Ardahan merkezde belediyeyi yeniden AK Parti ile buluşturacağız. Halkın ilgisi ve desteği o kadar büyük ki Ardahan’da belediyeyi büyük bir farkla kazanacağız. Parti içerisindeki küskünlükleri de hep birlikte çözeceğiz. Çıldır’da da gerek belediye, gerekse İl Genel Meclis üyeliklerinin kazanılacağına yürekten inanıyorum. Çıldır için buradan bir müjde vermek istiyorum. Çıldırın doğalgaz hattı işi onaylandı. Çok yakın zamanda Çıldır’ı doğalgaza kavuşturacağız. Hepinize teşekkür ediyor, yürekten selamlıyorum” diye konuştu.

Toplantının ardından AK Parti Seçim bürosu önünde çekilen hatıra fotoğrafının ardından Bölge Koordinatörü Volkan Mengi, AK Parti Ardahan İl Başkanı Ersin Yılmaz ve beraberindeki ekip ilçeden ayrıldılar.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...