Tgrt Haber

Isparta Belediye Başkanı Başdeğirmen'den 'hizmete devam' mesajı 

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: TGRT Haber
21 Şubat 2024 21:43 - Güncelleme : 21 Şubat 2024 21:44
Isparta Belediye Başkanı Başdeğirmen'den 'hizmete devam' mesajı 
Şükrü Başdeğirmen,yerel seçim,,Isparta

Yerel seçim çalışmaları kapsamında esnaf ziyaretinde bulunan Isparta Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen, "Sizlerle birlikte bu işi başaracağız. Güzel hizmetler yapmaya devam edeceğiz inşallah" dedi. 

Isparta Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen, Salı Pazarı’nda esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Güzel kazanç dileğinde bulunan Başdeğirmen, esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti. Başkan Başdeğirmen, 31 Mart yerel seçimlerinde destek istedi. 

"SİZİ TAKDİR EDİYORUM" 

31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek yerel seçimlerde Başkan Başdeğirmen’i desteklediklerini belirten pazarcı esnafı, "Her zaman sizi destekliyoruz. Hizmetlerinizden çok memnunuz. Seviliyorsunuz başkanım. Sizden hiçbir zarar görmedik, sizi takdir ediyoruz” dedi.

Isparta Belediye Başkanı Başdeğirmen'den 'hizmete devam' mesajı  - 1. Resim

"BAŞKANIM ARKANDAYIZ"

Vatandaşlar da Başkan Başdeğirmen’in göreve devam etmesini istediklerini ifade ederek, "Başkanım yola devam. Arkanızdayız. Her hizmetiniz çok güzel. Yaşlılarımız için aldığımız hizmetler için de teşekkür ediyoruz. Sizden başka çalışan yok, hak edene oyumuzu vereceğiz. Sizdeyiz başkanım, başarılarınızın devamını diliyoruz. Ücretsiz tuvaletler yaptınız. Çok güzel hizmet oldu. Her gün duamızı alıyorsunuz. Keşke herkes sizin gibi düşünebilse" dediler. 

Isparta Belediye Başkanı Başdeğirmen'den 'hizmete devam' mesajı  - 2. Resim

Bir vatandaş ise huzurevi istediklerini belirtirken, Belediye Başkanı Başdeğirmen 150 kişilik huzurevi yapımı için ihaleye çıkacaklarının müjdesini verdi. 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...