Tgrt Haber

Roberto Mancini hakkında flaş iddia

13 Nisan 2014 11:26
Roberto Mancini hakkında flaş iddia
mancini,roberto mancini,galatasaray,iddia,takımdan ayrılma,

Galatasaray'dan ayrılmayı kafasına koyan Mancini'nin kovulmadığı takdirde istifa edeceği iddia edildi

Galatasaray'dan ayrılmayı kafasına koyan Mancini'nin kovulmadığı takdirde istifa edeceği iddia edildi. Tottenham'la söz kesen İtalyan hoca gelecek sezon İngiliz ekibini çalıştıracak.Sezon başında kadrosuna Lamela, Ersiksen, Soldado, Paulinho gibi yıldızları katan Tottenham otoriteler tarafından şampiyonluğun gizli favorisi olarak gösteriliyordu. Transfere 122 milyon Euro harcayan Lonra ekibi ilk dördün bile dışında kalınca Teknik Direktör Tim Sherwood'la yollarını ayırma karar aldı.
MANCİNİ YEŞİL IŞIK YAKTI!
Premier Lig ekibinin gelecek sezon için birinci hoca adayı Galatasaray'ın İtalyan Teknik Direktörü Roberto Mancini oldu. Mancini'ye geri çeviremeyeceği bir teklif yapan İngiliz ekibi, İtalyan hocayla her konuda anlaştı. Sarı-Kırmızılı yönetim transferde zorluk çıkarırsa Mancini sözleşme şartlarına uyarak tazminatını ödeyip kulüpten ayrılacak

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...