Tgrt Haber
09 Ocak 2015 10:52

Fenerbahçe Ozan Tufan'a resmi teklifini yaptı

Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı, Fenerbahçe, Ozan Tufan'ı bizden resmen istediğini Trabzonspor'un da bir teklifi olduğunu açıkladı.

Fenerbahçe Ozan Tufan'a resmi teklifini yaptı
fenerbahçe, bursaspor, Recep Bölükbaşı, Ozan Tufan,

Erkan Zengin'in transferinde yarışa giren Fenerbahçe ile Trabzonspor, Ozan Tufan için de çekişiyor. Peki, kulüplerden Bursaspor'a resmi bir teklif var mı? Yeşil-beyazlı kulübün başkanı Recep Bölükbaşı, A Spor'da bunun yanıtını verdi. Bölükbaşı, "Ozan için teklif yapan kulüpler Fenerbahçe ve Trabzonspor. Başkanlar düzeyinde görüşmelerimiz oldu. Bunlar ciddi teklifler. İstediğim parayı veren kulüp Ozan'ı alır" dedi. 2 Şubat tarihine kadar zamanları olduğunu hatırlatan Bölükbaşı, "Eski başkanımız İbrahim Yazıcı'nın da dediği gibi; değerini bulursa ceketimi bile satarım. Belirlediğimiz bir rakam var. Ozan Tufan'ın gidişine de değerini bulması halinde onay vereceğiz" açıklamasını yaptı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...