Tgrt Haber
14 Şubat 2015 21:03

Kartal, 'Geçen hafta atamadığımız golleri bu hafta attık'

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Gaziantepspor maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Kartal, 'Geçen hafta atamadığımız golleri bu hafta attık'
fenerbahçe, ismail kartal, gaziantepspor,

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Gaziantepspor deplasmanında aldıkları 5-0'lık galibiyetin ardından açıklamalarda bulundu. İsmail Kartal'ın maç sonu ilk açıklamaları şöyle: "Öncelikle bu maça çok iyi hazırlandık, kupa maçında da farklı kazanarak çeyrek finale kaldık. Bazı oyuncularımızı da İstanbul'da bıraktık. İlk yarı çok iyi oynadık ancak daha sonra bir duraklama oldu. Rakibe 2-3 pozisyon verince de taktiksel bir değişikliğe gittik ve kendimizi toparladık. Bu tip zeminlerde çok fazla iyi oynamadan da kazanabilmek çok önemli. Bu yarışta her zaman iyi oynayarak 3 puan alamazsınız. Maçın ikinci yarısında oyuncularımız çok iyi mücadele etti."

"Geçen hafta atamadığımız golleri bu hafta attık"

"Geçen hafta atamadığımız golleri bu hafta attık. İkinci yarıdaki performanslarından dolayı da oyuncularımı tebrik ediyorum. Biz, 24 kişilik bir takımız ve her maçta her oyuncumuz oynayabilir. Genç takımdan oyuncularımız da kadroda. Her oyuncu bu takımda şans bulacak. Oynayan oynamayan her oyuncu bir maça hazır olmalı, biz bunu sağladık. İyi çalışıyoruz ve herkes oynayacak gibi hazırlanıyor. Şu ana kadar iyi getirdik ve sezon sonuna kadar da bunu devam ettirip şampiyon olmak istiyoruz."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...