Tgrt Haber
18 Şubat 2015 15:16

Kara Kartal 7 saatlik rötarın ardından yola çıktı

Beşiktaş kafilesi yaklaşık 7 saat sonra Sabiha Gökçen Havaalanı'na geldi.

Kara Kartal 7 saatlik rötarın ardından yola çıktı
bjk, beşiktaş,

UEFA Avrupa Ligi 2. turunda yarın Liverpool ile karşılaşacak Beşiktaş, İstanbul'daki olumsuz hava şartları nedeniyle İngiltere'ye hareket edemedi. İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan saat 10.00'da özel uçakla İngiltere'ye gitmesi planlanan siyah-beyazlılar, yaşanan rötar nedeniyle BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde uzun süre bekledi.

* Saat 13.00'te siyah-beyazlı kafile, Sabiha Gökçen Havaalanı'na gitmek için tesislerden hareket etti.
* Saat 13.40'ta Beşiktaş kafilesi, Sabiha Gökçen Havaalanı'na geldi.

* Kar engelini aşan Beşiktaşlı oyuncular, Liverpool yolculuğuna hazır. Gökhan Töre, Twitter hesabından "Liverpool yolculuğu başlıyor.İyi bir sonuç ile geri dönmek istiyoruz.Dualarınızı eksik etmeyin" diye yazdı.

* Saat 15.00 civarında Beşiktaş'ın İstanbul'dan hareket etmesi ve TSİ 19:00'da Liverpool'a inmesi bekleniyor... Beşiktaş, bu akşam yerel saatle 20.00'de Anfield Road'da son idmanını yapacak.

* Saat 15.18'de Beşiktaş kafilesini taşıyan uçak havalandı.

Beşiktaş Kulübü Futbol A Takımından Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Mete Vardar, İstanbul'daki yoğun kar yağışı nedeniyle Atatürk Havalimanı'nda bulunan THY'ye ait uçağın, Sabiha Gökçen Havalimanı'na gelemediği için gecikme yaşadıklarını belirtti.

Mete Vardar, "Uçağımız sabah 06.30'da Atatürk Havalimanı'nda hazırdı. Ancak yoğun kar yağışı nedeniyle uçağımız Atatürk Havalimanı'ndan Sabiha Gökçen Havalimanı'na gelemediği için Liverpool'a gidemiyoruz. Sabah 08.30'da Ümraniye'den çıkarak havalimanına gidecektik ancak rötardan dolayı takımı tesislerde bekletiyoruz" diye konuştu.

Liverpool'a gidememe gibi bir durumlarının olmadığını, Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan uçakların kalktığı için UEFA'ya herhangi bir erteleme taleplerinin olamayacağını aktaran Vardar, "Bir şekilde gideceğiz. Eğer Atatürk Havalimanı'ndan uçağımız gelmezse THY'den başka bir uçak talep edip Liverpool'a gideceğiz" ifadelerini kullandı.

UEFA'YA YAZI GÖNDERİLDİ
Beşiktaş, kar muhalefetine teslim olurken, kulüpten de UEFA'ya bilgilendirme yazısı gönderildi...

UEFA kuralları gereği, deplasmana giden takımlar en kötü durumda maçtan 6 saat önce maçın oynanacağı şehirde olmak zorunda... Beşiktaş ise karşılaşamdan iki gün önce şehirde olacağını daha önceden UEFA'ya bildirmişti. Geçilen bilgilendirme yazısında İstanbul'da yoğun kar yağışı olduğu, onlarca uçuşun iptal edildiği iletildi.

 

Beşiktaş'ın resmi Twitter adresinden yapılan açıklamada uçuşun rötarlı bir şekilde gerçekleşeceği belirtildi. Rötarın 2.5 saat olduğu öğrenildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...