Tgrt Haber
20 Haziran 2021 18:34

A Milliler EURO 2020'ye veda etti

EURO 2020 A Grubu 3. maçında A Milli Takımımız Bakü'de İsviçre ile karşı karşıya geldi. A Millilerin tek şansı bu maçta puanla ayrılmaktı ama bu fırsatı değerlendiremedi. İsviçre karşısında 3-1 mağlubiyetle ayrılan milliler EURO 2020'ye veda etti.

A Milliler EURO 2020'ye veda etti
İsviçre-Türkiye,İsviçre-Türkiye canlı,İsviçre-Türkiye canlı izle,EURO 2020,A Milliler,İsviçre-Türkiye canlı anlatım

Karşılaşma, Azerbaycan'ın başkenti Bakü'deki Olimpiyat Stadı'nda oynandı. EURO 2020 mücadelesine ilk olarak İtalya ile başlayan milli takımımız 3-0 sahadan mağlup ayrıldı. İkinci maçında Galler ile karşılaşan milli takımımız sahadan bu sefer 2-0 mağlup ayrıldı. Son maçında İsviçre ile karşılaşan ve en iyi üçüncü olarak turnuvaya devam etmek isteyen Bizim Çocuklar sahadan 3-1 mağlup ayrılarak turnuvaya veda etti.

İLK GOL İRFAN CAN'DAN

A Milliler İlk 2 maçından mağlubiyetle ayrılıp gol atamazken, Bakü Olimpiyat Stadı’nda oynanan son karşılaşda İsviçre ile karşı karşıya geldi. Mücadelenin ilk yarısını 2-0 mağlup kapatan Ay-Yıldızlılar, 62. dakikada farkı 1’e indirirken, turnuvadaki ilk golüne de imza atmış oldu.

A Milliler EURO 2020'ye veda etti

MAÇ ÖZETİ...

İsviçre sahadan 3-1 galip ayrıldı.

90' Maçın sonuna 3 dakika eklendi.
78' Cengiz Ünder'in ceza sahası dışından sert şutunda top üstten dışarı gitti.
76' A Milli Futbol Takımı'nda Shaqiri yerini Vargas'a bıraktı.Xherdan Shaqiri - Rubén Vargas
75' A Milli Takım'da Zeki Çelik, Zuber'e yaptığı faulün ardından sarı kart gördü.Sarı Kart - Zeki Celik
70' A Milli Futbol Takımı'nda Hakan Çalhanoğlu, Xhaka'ya yaptığı faulün ardından sarı kart gördü.Sarı Kart - Hakan Calhanoglu68' A Milli Takım'da Ozan Tufan yerini Yusuf Yazıcı'ya bıraktı.

68' Sol kanattan Zuber'in yerden ortasında ceza sahasında Shaqiri'nin şutunda top ağlarla buluştu.Gol - Xherdan Shaqiri

62' GOL! İrfan Can Kahveci'nin ceza sahası dışından şutunda top ağlarla buluştu.Gol - Irfan Can Kahveci

60' Uğurcan yine harika çıkardı! Çalımlarla ceza sahasına giren Seferovic'in yerden şutunda kaleci Uğurcan topu kornere çeldi.
 
57' İsviçre yine gole çok yaklaştı! Sağ kanattan ceza sahasına giren Embolo'nun çıkardığı topta Shaqiri'nin ceza sahasında şutunda top üstten dışarı gitti.
 
52' Uğurcan Çıkardı! Embolo'nun ceza sahasına girer girmez şutunda kaleci Uğurcan topu kornere tokatladı.
 
49' Gole yaklaştık! Sol kanattan Cengiz'in ortasında ceza sahasında Burak Yılmaz'ın kafa vuruşunda top üstten dışarı çıktı.
 
48' İsviçre etkili geldi. Seferovic'in pasıyla ceza sahası sol çaprazda topla buluşan Zuber'in şutunda top kaleci Uğurcan Çakır'da kaldı.
 
İLK YARI SONA ERDİ

26' İsviçre farkı 2'ye çıkardı. Shaqiri'nin ceza sahası dışından plase vuruşunda top ağlara gitti.

16' Gole çok yaklaştık! Sağ kanattan Cengiz'in ortasında ceza sahası sol çaprazda topla buluşan Mert Müldür'ün şutunda kaleci Sommer topu parmaklarının ucuyla çıkardı.

6' İsviçre öne geçti! Seferovic'in ceza sahası dışı sol çaprazdan sert şutunda top uzak kale direğinden ağlarla buluştu.

4' Gole yaklaştık! Kaan Ayhan'ın ceza yayından sert şutunda kaleci Sommer topu son anda çıkardı.

Dk.1....Maç başladı

A Milliler EURO 2020'ye veda etti

A Milliler EURO 2020'ye veda etti

İLK 11'LER

Türkiye: Uğurcan, Zeki, Merih, Çağlar, Kaan Ayhan, Mert Müldür, Ozan Tufan, İrfan Can Kahveci, Cengiz Ünder, Hakan Çalhanoğlu, Burak Yılmaz

İsviçre: Sommer, Widmer, Elvedi, Akanji, Freuler, Xhaka, Rodriguez, Zuber; Embolo, Shaqiri, Seferovic

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...