Tgrt Haber
13 Şubat 2015 09:59

Abdürrahim Albayrak net konuştu

Galatasaray Başkan Yardımcısı Abdürrahim Albayrak, olay antrenör ile ilgili iddialara noktayı koydu.

Abdürrahim Albayrak net konuştu
abdurrahim albayrak,antrenör,ergin ataman,

Albayrak, görevden alınacağı ve tazminatsız gönderileceği dahi konuşulan Ergin Ataman için “Ben olduğum sürece G.Saray’da kalacak” derken, yönetim de tecrübeli hocaya birikmiş alacaklarını ödedi.
BAŞKAN GÖRÜŞECEK
Galatasaray Kulübü Başkanı Duygun Yarsuvat da yarın Ergin Ataman ile bir araya gelecek. Deneyimli antrenörün G.Saray için önemli işler yaptığını yönetim kurulunda anlatarak tavrını belli eden Yarsuvat, Ataman ile basketbol şubesinin sorunlarını da konuşacak, tokat olayını da birinci ağızdan dinleyecek.
MAAŞLARINI VERDİLER
G.Saray Kulübü’nden sezon başından bu yana para almayan ve içeride 6 aylık alacağı bulunan Ergin Ataman’a iki aylık maaşının ödendiği öğrenildi. Sarı kırmızılı yönetim, Ataman’a toplam 140 bin Euro ödeme yaptı.
Yapılan açıklamalar ve gecikmiş ödemelerin yapılması, yönetimin son olayda Ataman’a açık destek verdiği ve bu konuda hocanın kararlarının arkasında durulacağının işaretleri olarak kabul ediliyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...