Tgrt Haber

Aboubakar Ankaragücü maçı sonrası konuştu: Acı çekmek zorundayız

Editör: Murat Makas / Kaynak: Fotomaç
06 Mart 2023 10:23 - Güncelleme : 06 Mart 2023 10:31
Aboubakar Ankaragücü maçı sonrası konuştu: Acı çekmek zorundayız
Beşiktaş,Aboubakar

Beşiktaş'ın Kamerunlu golcüsü Vincent Aboubakar, Ankaragücü maçı sonrası açıklamalarda bulundu. İkinci golün sahibi yıldız futbolcu, "Acı çekmek zorundayız. Acı çekmeden kazanamayız. Bugün sahada acı çeken, fedakarlık yapan bir takım vardı ve kazandık." dedi.

Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında sahasında Beşiktaş sahasında Ankaragücü’nü 2-1 yenerek 43 puana ulaştı. Beşiktaş'ta ikinci golün sahibi Vincent Aboubakar açıklamalarda bulundu.

''ACI ÇEKMEK ZORUNDAYIZ''

Yayıncı kuruluşa konuşan Aboubakar, "Acı çekmek zorundayız. Acı çekmeden kazanamayız. Bugün sahada acı çeken, fedakarlık yapan bir takım vardı ve kazandık. Bir forvet oyuncusu, gol atamadığı zaman eleştirilir. Eleştiriler normal, kabul ediyorum. Eleştirilerle ilgili problem yok. Çok koştum, çok savaştım. Önemli olan takımın kazanması, gerçekten. Takımın kazanması için artık daha iyi odaklanma zamanı" ifadelerini kullandı.

 

Kaynak: Fotomaç
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...