Tgrt Haber
14 Aralık 2023 20:16 - Güncelleme : 14 Aralık 2023 20:48

Aboubakar'dan kadro dışı sonrası ilk açıklama

Beşiktaş'ta kadro dışı kalan Vincent Aboubakar, sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı. Aboubakar, 'İşimi yapmama izin verin' dedi.

Editör: Enes Köseoğlu / Kaynak: TGRT Haber
Aboubakar'dan kadro dışı sonrası ilk açıklama
Vincent Aboubakar

Süper Lig devi Beşiktaş'ta kadro dışı bırakılan Vincent Aboubakar, kendisi hakkında çıkan bazı iddialara cevap verdi. İşte Vincent Aboubakar'ın yaptığı açıklama:

“Artık bu saçma suçlamalara son verelim. Bu sezon herhangi bir saç bakımı yapmadım. Geçen sezon bittikten sonra ve sezon öncesi başlamadan saçlarıma bakım yapmıştım. Bu sezon kulüpte hiç kimseyle herhangi bir tartışmam ya da disiplinsiz davranışım olmadı. Bu sezon 11 gol 3 asist yaptım.

"İŞİMİ YAPMAMA İZİN VERİN"

Geçen sezonun ikinci yarısında 13 gol attım. Ve hepsinden önemlisi, sözleşmeli olduğum her dakika tüm çabamı ve konsantrasyonumu takıma veriyorum. Kulüp zaten durumu yeniden değerlendirdi ve e-posta gönderdi. Hukuki davalara konu olabilecek asılsız suçlamalardan vazgeçin, işimi yapmama izin verin.”

Aboubakar'dan kadro dışı sonrası ilk açıklama

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...