Tgrt Haber
27 Kasım 2019 02:15

Adem Büyük'ten maç sonu açıklama

Galatasaraylı futbolcu Adem Büyük, UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu'nun 5'inci haftasında Belçika'nın Club Brugge takımıyla 1-1 berabere kaldıkları için üzüldüklerini ve yollarına UEFA Avrupa Ligi'nde devam etme ihtimallerinin azaldığını ama hala bir şansları olduğunu söyledi.

Adem Büyük'ten maç sonu açıklama
adem büyük,adem büyük galatasaray,adem büyük açıklama

Türk Telekom Stadı'nda oynanan maçın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Büyük, "Bu maçtan bu şekilde ayrılmak bizi üzdü. Kazanacağımız bir maçı berabere bitirdik. İyi mücadele ettik, çok pozisyona girdik. Belki son vuruşlarda daha becerikli olsaydık daha farklı bir sonuç çıkabilirdi. Yapacak bir şey yok. Yolumuza devam etmek zorundayız. Şansımız biraz azaldı ama hala bir şansımız var." diye konuştu.

Tecrübeli futbolcu, zorlu bir süreçten geçtiklerini aktararak, "Zorlandığımız konu, önemli oyuncularımızın sakatlığının bulunmasından dolayı. Bunlardan daha fazlasını hak ediyoruz. Umarım en kısa zamanda toparlarız." ifadelerini kullandı.

Maçın yorgunluğuyla ilgili ağrıları bulunduğunu dile getiren Adem Büyük, ciddi bir sakatlığının olup olmadığının sorulması üzerine, "Önemli bir şeyim yok. Bu saatten sonra bacağımız kopsa da oynayacağız." şeklinde yanıt verdi.

Süper Lig'in 13'üncü haftasında 1 Aralık Pazar günü deplasmanda Trabzonspor ile karşılaşacaklarını hatırlatan Büyük, "Bugünkü gibi mücadele ettiğimiz sürece Trabzonspor'dan 3 puanla ayrılacağımızı düşünüyorum. Bundan başka bir düşüncemiz yok. 3 puanı alacağımızı düşünüyorum, umarım böyle olur." dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...