Tgrt Haber
23 Nisan 2015 02:59

Alex Telles'e sürpriz talip

Mancini'nin Galatasaray'ın başında olduğu dönemde İstanbul'un yolunu tutan Alex Telles'i Mancini bir kez daha kadrosunda görmek istiyor.

Alex Telles'e sürpriz talip
alex telles, mancini, galatasaray,

İtalya Ligi'nin formsuz takımlarından Inter'de teknik direktör Roberto Mancini, gelecek sezonun planlarına başladı. Geride bıraktığımız haftasonu Milan'la berabere kalan Inter'de gelecek sezon planları yapılmaya çoktan başlandı. İtalyan medyasından Calciomercato.it'in haberine göre Roberto Mancini'nin listesine giren son isim Galatasaray'ın Brezilyalı sol beki Alex Telles. Roberto Mancini'nin Galatasaray'ın başında olduğu dönemde sarı kırmızılı takımın kadrosuna katılan Telles, 1.81 boyunda ve 22 yaşında. Galatasaray'la 31 lig maçına çıkan futbolcu bu maçlarda 2 gol kaydetti. Haberde Telles'in takıma katkısının ne olabileceğinin yorumlandığı bölümde de Telles'in takıma katılmasının Nagatomo'nun fizik yükünü hafifleteceği ve savunmada aranan isim olabileceği yazıldı.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...