Tgrt Haber

Alp, 'Türk hakemlerine güven tam'

08 Ocak 2014 11:08
Alp, 'Türk hakemlerine güven tam'
merkez hakem kurulu başkanı, zekeriya alp, uefa, fifa, türk hakemlerine güveniyor,

Merkez Hakem Kurulu Başkanı Zekeriya Alp, UEFA ve FIFA'nın Türk hakemlerine güvendiğini söyledi.

Merkez Hakem Kurulu (MHK) Başkanı Zekeriya Alp, UEFA ve FIFA'nın Türk hakemlerine güvendiğini söyledi. Antalya'da devam eden MHK Üst Klasman Kış Semineri'ne katılan Alp, AA muhabirine yaptığı açıklamada, hakemlere çok daha az hata yapmaları için eğitimler verdiklerini, maçın sonucuna etki eden hatalardan mümkün olduğunca uzaklaşmalarını istediklerini belirtti. Karşılaşmalarda yaşanan hataların yalnız Türkiye'de değil, diğer ülkelerde de görüldüğünü vurgulayan Alp, hatasız bir maçın söz konusu olamayacağını söyledi. Brezilya'nın evsahipliğinde bu yaz düzenlenecek 2014 Dünya Kupası'nda Türk hakemlerinin de düdük çalacağına inandığını dile getiren Alp, sözlerini şöyle sürdürdü:
"Cüneyt Çakır ile Bahattin Duran ve Tarık Ongun'dan oluşan ekibi, son derece önemli isimler. Diğer FIFA hakemlerimiz de önemli maçlar yönetti. Yönetmeye de devam edecekler. Son 1,5-2 yıldır 100'e yakın maç yönetmişler. 400'e yakın hakemimiz de bu maçlarda görev almış. Olağanüstü bir rakam. Bu rakamı yakalamak her ülkenin harcı değildir. UEFA ve FIFA, hakemlerimize inanılmaz bir şekilde güven içerisinde. Hakemlerimiz de yurt dışında bu görevi layıkıyla yerine getiriyor."

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...