Tgrt Haber

Altay çıkmazdan Paixao ile çıkmak istiyor: Yeniden anlaşma yakın

Editör: Deniz Çağıl / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
28 Haziran 2022 12:13 - Güncelleme : 28 Haziran 2022 12:18
Altay çıkmazdan Paixao ile çıkmak istiyor: Yeniden anlaşma yakın
Altay,Paixao,Süper Lig,gol kralı

Son dönemde yaşadığı mali darboğazdan kurtulmak isteyen Altay, geçtiğimiz sezon yollarını ayırdığı Portekizli golcü Marco Paixao’ya yeniden teklifte bulundu. Portekizli futbolcu Altay'da üç sezon üst üste Spor Toto 1. Lig gol kralı olmuştu.

Gösterdiği performansla Altay'ın Süper Lig'e çıkmasında büyük katkısı bulunan ancak geçtiğimiz sezon yolların ayrıldığı Marco Paixao, yeniden eski takımının radarında. 

Spor Toto Süper Lig’den düşen ve mali sorunlarla boğuşan Altay'da bir yıllık trasfer yasağı geldi. Bu yasağı kaldırmak için 2 milyon euroya ihtiyacı olan siyah-beyazlı kulüp, Martin Rodriguez’den 300 bin Euro ve Murat Akça’nın ayrılığından 1 milyon TL gelir elde etti.

'PAŞA'YA TEKLİF SUNULDU

Satışlardan önemli bir gelir elde eden İzmir temsilcisi, yeni sezonun kadro yapılanması için de harekete geçti. Yerli oyuncuları takımda tutmak isteyen Altay'da hedef ise geçtiğimiz nisan ayında yollarını ayırdığı Portekizli golcü Marco Paixao oldu. Henüz hiçbir kulüple sözleşme imzalamayan 37 yaşındaki golcüye, Altay Sportif Direktörü Tuna Üzümcü yeni teklif sunduklarını ifade etti.

Altay çıkmazdan Paixao ile çıkmak istiyor: Yeniden anlaşma yakın

Altay ile 2018-2019, 2019-2020, 2020-2021 yıllarında üç kez üste üste 1. Lig gol kralı olan Paixao, siyah-beyazlı formayla çıktığı 131 maçta 82 gol atarak Altay tarihinin en fazla gol atan yabancı futbolcusu olmuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...