Tgrt Haber
28 Ocak 2014 11:56

Amrabat'a büyük tehdit

G.Saray'ın sezon başından beri göndermek istediği Amrabat'ın Malaga'ya sürpriz bir şekilde nasıl gittiği ortaya çıktı.

Amrabat'a büyük tehdit
galatasaray, malaga, Amrabat'a tehdit, lütfi arıboğan, arıboğan ikna etti,

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal'ın "Ne adam gibi oynuyor ne de gitmeyi kabul ediyor.. Bizi bu adamdan kurtar" diyerek CEO Lütfi Arıboğan talimat vermesi üzerine, dün sabah Amrabat ile Arıboğan bir araya geldi.. Arıboğan, şu anda izlediği stratejinin yanlış olduğunu belirterek Amrabat'a "Biz seni kaybetmek değil kazanmak istiyoruz.. Yabancı sınırlaması yüzünden forma giymen imkansız gözüküyor.. Oysa senin sürekli oynaman lazım.. Eğer kendini G.Saray'ın bir oyuncusu olarak görüyorsan inat etmeyi bırak, başka takıma kiralanmayı kabul ederek bize şu kritik süreçte yardımcı ol.. Malaga'da iyi oynarsan gelecek sezon G.Saray'daki yerin hazır olur.. Ama böyle devam edersen ve gitmezsen gelecek sezona kadar istenmeyen adam olacaksın" tavsiyesinde bulunduğu öğrenildi..
Arıboğan'ın motivasyon konuşması üzerine yumuşayan Nordin Amrabat da G.Saray'dan 6 aylığına ayrılmayı kabul etti. "Yabancı kuralının kurbanı oldum" bu sözler Galatasaray'ın Malaga'ya kiraladığı Nordin Amrabat ait. Malaga'ya El Hamdaoui’nin tavsiyesi ile gittiğini belirten Faslı oyuncu, sezon sonu Galatasaray'a geri döneceğini söyledi. Galatasaray'ın yabancı kontenjanında yer açmak için Malaga'ya yarım sezonluğuna kiraladığı Nordin Amrabat, Hollanda basınına açıklamalarda bulundu. Bir çok teklif almasanı rağmen tercih hakkını Malaga'dan yana kullandığını belirten Amrabat, "Malaga cazip bir kulüp ve İspanya Ligi'nde güçlü bir rekabet var. Emin olmak için Mounir El Hamdaoui'yi aradım. Mounir ile birlikte Fas Milli Takımı'nda birlikte oynadım ve bana risk almamı tavsiye etti" dedi. Teknik direktör Mancini ve başkan Ünal Aysal'ın kendisine güvendiğini kaydeden Faslı oyuncu, "Juventus maçıyla beraber Şampiyonlar Ligi'ndeki tüm maçlarda oynadım. Türkiye Ligi'nde ise, yabancı kuralının kurbanı oldum. Çünkü 6 yabancıya izin veriliyor" diye konuştu.
Malaga'nın kendisini satın alma opsiyonuyla kiralamadığının altını çizen Faslı oyuncu, "Galatasaray ile 2017'nin ortalarına kadar olan sözleşmeme sadık kalacağım. Başarılı olmak istiyorum ve yazın İstanbul'a döneceğim" diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...