Tgrt Haber
30 May 2022 14:14 - Güncelleme : 30 May 2022 14:34

Carlo Ancelotti'nin şampiyonluk dansı sosyal medyayı salladı

Şampiyonlar Ligi kupasını 14. kez müzesine götüren Real Madrid’in teknik direktörü Carlo Ancelotti’nin maç sonunda oyuncularıyla birlikte dans etmesi sosyal medyada gündem oldu.

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
Şampiyonlar Ligi,Real Madrid,Liverpool

Şampiyonlar Ligi’nde 2021/22 sezonun finalinde Liverpool’u Stade de France'de 1-0 yenen Real Madrid, Şampiyonlar Ligi kupasının 14. kez müzesine götürdü. Şampiyonların şampiyonu Real Madrid’in teknikdirektörü Carlo Ancelotti de 4. kez bu kupayı kazanarak turnuva tarihinin en çok şampiyonluk sevinci yaşan antrenör unvanını elde etti.

ANCELOTTİ HANGİ TAKIMLARLA KUPAYI KAZANDI?

Real Madrid'in başına ikinci kez geçen Carlo Ancelotti, Milan'la 2002/03 ve 2006/2007 sezonlarında Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu yaşadı. 2013/14 sezonunda ise Real Madrid'le bu sevinci yaşayan İtalyan antrenör, bu sezonla birlikte başkent ekibiyle de ikinci kez Şampiyonlar Ligi'ni kazandı.

Bu sonuçla birlikte Carlo Ancelotti, ilk sırayı paylaştığı Zinedine Zidane ve Bob Paisley'i geride bıraktı.

DANSI PAYLAŞIM REKORLARI KIRDI

Ancelotti'nin maç sonunda oyuncularıyla birlikte dans etmesi sosyal medyada gündem oldu. Oyuncularıyla birlikte dans eden tecrübeli çalıştırıcının o halleri paylaşım rekorları kırdı.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...