Tgrt Haber

Arda Turan’dan emeklilik iddialarına cevap: Sona doğru…

19 May 2022 16:47 - Güncelleme : 19 May 2022 16:51
Arda Turan’dan emeklilik iddialarına cevap: Sona doğru…
arda turan,emekli,galatasaray

Galatasaray’ın tecrübeli ismi Arda Turan, hakkında çıkan emeklilik iddialarına cevap verdi. Adana Demirspor maçında ‘fit olmaması’ sebebiyle ilk 11’de yer alamayan Turan, futbolu bırakma konusunda henüz karar vermediğini ancak sona doğru yaklaştığını söyledi.

Galatasaray’ın deneyimli futbolcusu Arda Turan, futbolu bırakarak emekli olacağı iddiaları hakkında suskunluğunu bozdu. Bir süredir futbol dünyasını sarsan iddialara karşı sessiz kalamayan 35 yaşındaki futbolcu, henüz kararını vermediğini ancak yakında açıklama yapacağını söyledi.

Son olarak Adana Demirspor maçında ilk 11’de yer almaması tartışmalara neden olan Turan hakkında, Domenec Torrent’in açıklamaları tartışmalara neden oldu. Birkaç hafta önce tecrübeli futbolcunun antrenmanlarda iyi çalıştığını söyleyen Torrent, yıldız futbolcunun Adana Demirspor maçının kadrosunda olmamasını "fit değil" açıklamasıyla duyurmuştu.

"KIRGINLIĞIM YOK"

Katıldığı bir televizyon programında konuya ilişkin açıklamalarda bulunan deneyimli futbolcu, şu ifadeleri kullandı:

"Futbolu bırakma konusunda daha karar vermedim. Hocamla, ailemle eşimle oturup konuşacağım. Sona doğru yaklaştığım kesin. Belki de sondu. Daha karar vermedim. Ben kulübümü çok seviyorum. Kimseye kırgınlığım da yok. İnşallah Galatasaray daha iyi olacak"

"BİRAZ SAYGI BEKLİYORUM"

Kararını verme sürecinde herkesten saygı beklediğini ifade eden Turan "Zorlu ve yorucu bir kariyerdi ama her şey çok güzeldi. En azından kararımı verme sürecinde konusunda biraz saygı bekliyorum. Bunu zamanı gelince açıklayacağım zaten" şeklinde konuştu.

Galatasaray'da ikinci dönemini geçiren Arda Turan, bu sezon 12 maçta forma giydi ve 1 asist yaptı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...