Tgrt Haber
29 Ocak 2017 16:27

Ardalı Barcelona 1 puanı 90'da kurtardı

İspanya La Liga'nın 20. haftasında Barcelona, Real Betis deplasmanından son dakika golüyle puanı kurtardı.

Ardalı Barcelona 1 puanı 90'da kurtardı
barcelona, arda, real betis,

La Liga'nın 20. haftasında Barcelona, Real Betis deplasmanından son dakika golüyle beraberliği kurtardı ama akıllarda hakemin vermediği gol kararı kaldı.
 
Son 15 dakikasına kadar skorun değişmediği mücadelede ev sahibi ekip 74. dakikada Alex Alegria'yla üstünlüğü yakaladı. Geri düşmesinin ardından baskıyı artıran Katalan devinin 83. dakikada çizgiyi geçse de hakemden gol kararı gelmedi.
 
Tam Barça maçtan puansız ayrılıyor düşüncesi ağır basmışken 90. dakikada savunmanın yaptığı hatadan yararlanan Lionel Messi'nin pasıyla Luis Suarez beraberliği getirdi. 1-1
 
Uzatmalarda da Barcelona'nın baskısı sürse de Blaugrana galibiyet golünü bulamadı ve sahadan iki puan kaybederek ayrıldı. Barcelona böylece 42 puanda kaldı. Lider Real Madrid'le aradaki 1 puanlık fark bulunmasna rağmen, Los Blancos eğer iki eksik maçını kazanırsa farkı yediye çıkarabilecek anlamına geliyor.
 
Real Betis ise 23 puanla 13. sıradaki yerinde kaldı.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...