Tgrt Haber
23 Nisan 2022 18:05 - Güncelleme : 23 Nisan 2022 18:18

Arsenal - Manchester United maçında duygusal anlar: Ronaldo golünü kaybettiği oğluna hediye etti

İngiltere Premier Lig'in 34. haftasında Arsenal ilen Manchester United Emirates Stadyumu'nda karşılaştı. 3-1'lik skorlar Arsenal'in kazandığı maçta Manchester'in tek golünü Cristiano Ronaldo kaydetti. Ronaldo sahada duygusal anlar yaşatarak golünü kaybettiği oğluna armağan etti.

Editör: Murat Makas / Kaynak: TGRT Haber, Türkiye
Ronaldo Premier Lig'deki 100. golünü attı.
Ronaldo Premier Lig'deki 100. golünü attı.

Premier Lig'de Şampiyonlar Ligi'ne katılmak için mücadele veren Arsenal ve Manchester United karşı karşıya geldi. Arsenal, Manchester United’ı Nuno Tavares, Bukayo, Granit Xhaka’nın attığı gollerle 3-1 yendi. Manchester United’ın tek golünü ise Cristiano Ronaldo kaydetti. Bu gol aynı zamanda Ronaldo'nun Premier Lig'deki 100. golü oldu.

OĞLUNA ARMAĞAN ETTİ

Arsenal taraftarları, Manchester United maçının 7. dakikasında, Cristiano Ronaldo'nun hayatını kaybeden oğlunu andı. Portekizli yıldız maçın 34. dakikasında attığı golünü kaybettiği oğluna armağan etti.

RONALDO 100'LERİ AŞMAYA DEVAM EDİYOR

Cristiano Ronaldo; La Liga'da, Premier League'de, Şampiyonlar Ligi'nde, Milli Takım'da, Manchester United ile Real Madrid ile Juventus ile 100 ve üzeri gol attı.

TARAFTARA TEŞEKKÜR MESAJI

37 yaşındaki Portekizli yıldız, Instagram'dan yaptığı paylaşımda, "Evim evim, güzel evim. Gio ve bebeğimiz sonunda bizimle birlikte. Herkese tüm nazik sözleri ve jestleri için teşekkür ederiz. Desteğiniz bizim için çok önemli ve ailemize duyduğunuz sevgi ve saygıyı hepimiz hissettik. Şimdi hayat için minnettar olma zamanı." ifadelerini kullandı.

Kaynak: TGRT Haber, Türkiye
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...