Tgrt Haber

Atina'da İsrailli holiganlardan vahşet: Özgür Filistin diyen kişiyi öldüresiye dövdüler

Editör: Yusuf Özgür Bülbül / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
07 Mart 2024 23:28 - Güncelleme : 07 Mart 2024 23:49
İsrail, Atina, Filistin

Yunanistan'ın başkenti Atina'da Avrupa Konferans Ligi kapsamında Olympiakos ve Maccabi Tel Aviv takımları karşı karşıya gelirken, maç öncesi yaşanan olaylar kan dondurdu.

İsrailli holiganlar Atina’da bir kişiyi öldüresiye dövdü. Holiganlar, "Özgür Filistin" sloganı attığı iddia edilen Arap kökenli bir kişiyi Syntagma Meydanı'nda vahşice dövdü. Saldırıda ağır yaralanan kişi ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Atina'da yaşanan bu vahşet, İsrail'in Filistinlilere yönelik uyguladığı şiddet ve işgali bir kez daha gözler önüne serdi. Olay büyük tepkilere yol açtı.

 

ÖLDÜRESİYE DÖVDÜLER

Yunan basınında yer alan haberlere göre, Maccabi Tel Aviv taraftarları Syntagma Meydanı'nda bir grup Arap kökenli kişiyle tartıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine İsrailli holiganlar, "Özgür Filistin" sloganı attığı öne sürülen bir kişiye saldırdı. Vahşi saldırıda yumruk ve tekmelerle darbedilen kişi yere düşmesine rağmen holiganların saldırısı devam etti.Atina'da İsrailli holiganlardan vahşet: Özgür Filistin diyen kişiyi öldüresiye dövdüler - 1. Resim

OLAY YERİNDEN KAÇTILAR

Ağır yaralanan kişi olay yerinden ambulansla hastaneye kaldırıldı. Saldırgan İsrailli holiganların ise olay yerinden kaçtığı belirtildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...