Tgrt Haber

Aziz Yıldırım'dan adaylık açıklaması, Ali Koç'a çok sert sözler...

24 Haziran 2021 11:34
Aziz Yıldırım'dan adaylık açıklaması, Ali Koç'a çok sert sözler...
fenerbahçe,aziz yıldırım

Fenerbahçe'nin eski başkanı Aziz Yıldırım, sarı-lacivertli kulübün bugünü ve geleceğine ilişkin değerlendirmelerde bulunduğu basın toplantısı öncesinde yaptığı açıklamada bir daha aday olmayacağını açıkladı. Basın toplantısında Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve yönetimine sert eleştirilerde bulunan Aziz Yıldırım, "Seni affetmem, bunu bil. Seni bu seyirciyle göndereceğim" dedi.

Fenerbahçe’nin eski başkanı Aziz Yıldırım, sarı-lacivertli kulübün bugünü ve geleceğine ilişkin değerlendirmelerde bulunacağı basın toplantısı öncesinde sorulara cevap verdi.

1998 yılında Fenerbahçe başkanlığına seçilen ve 2018’e kadar 20 yıl boyunca kulübe başkanlık eden Aziz Yıldırım yeniden başkanlık için aday olup olmayacağına ilişkin açıklamada bulundu. Yıldırım, yaklaşan başkanlık seçimleri öncesinde "Bir daha aday olmayacağım" dedi.

YILDIRIM'DAN ALİ KOÇ'A SERT SÖZLER

Yıldırım, "Mahallede yönetim yapsan, bu kadar kötü yönetim olmaz” diyerek Fenerbahçe yönetimini eleştirdi. Fenerbahçe'nin geleceğini tehlikede gördüğü için konuşacağını belirten Yıldırım, “İşler kötü gidiyorsa ben Fenerbahçe'yi savunurum" dedi.

Basın toplantısında Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve yönetimine sert eleştirilerde bulunan Aziz Yıldırım, "Seni affetmem, bunu bil. Seni bu seyirciyle göndereceğim" dedi.

Yıldırım'ın açıklamalarından satır başları:

3 yıldır enkaz edebiyatı yapılıyor. Ben 50 tane tapu aldım bu kulübe. Bugün Fenerbahçe'nin mal varlığı, borcundan fazladır.

Yeni yönetim geldiğinden beri acaba 1 tane ağaç dikti mi? Sadece kulübün oraya 1 tane bekçi kulübesi yaptılar. Ali Koç, bu kulübe niye geldiğinin farkında değil. 16 bin kişi seni beyaz atlı prens gibi gördü. Geleceksin, prensesi uçuracaksın ama Fenerbahçe küme düşüyordu, küme.

Ali Koç 'Ben size şampiyonluk sözü vermedim' diyor. Fenerbahçe Başkanı olan herkes, bu sözü vermek zorundadır ve şampiyonluk dışındaki her sonuç başarısızlıktır

Ali Koç 'Ben 3 senede çok sıkıntılar çektim' diyor. Hapis mi yattın? Pandemide 1 hafta evden çıkmadın, herhalde onu diyorsun.

ALİ KOÇ KAÇTIN GİTTİN

Ali Koç'un içine Aziz Yıldırım ve arkadaşları kaçmış. Bizi kendine rakip olarak görme. Buradaki herkes her zaman Fenerbahçe'nin hizmetindedir. Bizi düşman olarak görme, rakip olarak görme. Bana rakip olabilmek için 20 sene başkan olacaksın, ondan sonra gidip hapis yatacaksın.

Bu kulübe 2 yılda 500 milyon dolar para girdi. Bu para ne oldu?

Seni affetmem, bunu bil. Seni bu seyirciyle göndereceğim.

Serdar'ı transfer edeceğine, git Real Madrid'den Ramos'u, Benzema'yı al. Biz Anelka'yı aldık, Daum sayesinde adam yedek oturdu. Biz dünya yıldızlarını aldık. Senden beklentimiz bu. Para yok diyorsan, bırak kardeşim. Sende para çok, seni o yüzden seçti bu insanlar

Ali Koç, biz hapisteyken sen yönetime girmedin, kaçtın gittin.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...