Tgrt Haber
23 Aralık 2018 21:46

Başkan kötü haberi verdi:"Sezonu kapatmış olabilir"

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu maçta sakatlanan Onazi'nin aşil tendonun koptuğunu ve sezonu kapatmış olabileceğini söyledi.

Başkan kötü haberi verdi:"Sezonu kapatmış olabilir"
onazi,

Süper Lig'de Çaykur Rizespor'u 4-1 mağlup eden Trabzonspor'da başkan Ahmet Ağaoğlu, maçta sakatlanan Onazi hakkında açıklamalarda bulundu.

Başkan Ağaoğlu, "Ne yazık ki Onazi'nin aşil tendonu koptu. Sezonu kapatmış olabilir" ifadelerini kullandı. 

"Israrla oynamak istediği için koptu"
"Onazi niye sakatlandı? Israrla oynamak istedi. Ama gerçekten ısrarla oynamak istediği için koptu. Sosa, Abdülkadir, Yusuf ve Pereira ısrarla her maçta oynamak istediler. Biz takım futbolu oynuyoruz ve önemli olan bu futbolu oynamak. Bir aidiyet duygusuyla futbol adına savaşarak oynuyorlar" 

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Çaykur Rizespor maçının ardından basın mensuplarına yaptığı açıklamada takımı alınan 4-1’lik galibiyetten ötürü kutladı. Ağaoğlu, devre arasında transfer çalışmalarını daha çok altyapıdan ve 1461 Trabzon’dan oyuncu almaya odaklı yapacaklarını söyledi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...