Tgrt Haber
14 Ağustos 2021 10:37

Batshuayi kimdir, nereli, kaç yaşında? Beşiktaş'lı Batman Batshuayi hayatı

Geçtiğimiz sezonun şampiyonu Beşiktaş süper lig maçı öncesi transferlerine devam ediyor. Beşiktaş Michy Batshuayi ile görüşmelere başlaması ''Batshuayi kimdir, nereli, kaç yaşında? Beşiktaş Batshuayi transferi tamamlandı m?'' sorularını gündeme getirdi.

Batshuayi kimdir, nereli, kaç yaşında? Beşiktaş'lı Batman Batshuayi hayatı
beşiktaş,Batshuayi

Beşiktaş Süper Lig mücadelesine devam ediyor. Beşiktaş'ın Chelsea'den kiraladığı Batshuayi, Süper Lig Beşiktaş karşılaşmalarında ortaya koyduğu performansıyla göz doyurmaya devam ediyor. Peki adı dünya basınına ''Süper güçlerini sergiledi" başlığıyla çıkan ''Batshuayi kimdir?  Batshuayi Adana Demirspor Beşiktaş maçında oynuyor mu? İşte Beşiktaş golcüsü Batshuayi hakkında merak edilenler.  

BATSHUAYİ KİMDİR, NERELİ, KAÇ YAŞINDA?  

Batshuayi, 2 Ekim 1993 yılında Brüksel’de dünyaya geldi. Kongo asıllı Michy Batshuayi-Atunga belçikalı futbolcudur. Futbol kariyerine 2003 yılında RFC Evere takımında başladı. Daha sonra bir sezon Schaarbeek forması giyen Batshuayi, 2005 ve 2006 yılları arasında Brussels’de top koşturdu. Bunların dışında Batshuayi; Anderlecht ve Standard Liège formalarıyla da sahaya çıktı. Profesyonel kariyerine Standard Liège devam eden Belçikalı futbolcu, Standard Liège bünyesinde 97 maça çıktı ve toplanda 39 gol kaydetti. 2014 yılında kariyerine Marseille takımında devam eden Batshuayi, 2016 yılına kadar bu takımda forma giydi. Batshuayi Merseille takımında çıktığı 62 maçta toplam 26 gol attı. Batshuayi, Chelsea takımıyla 2016 yılı sezon başında 33 milyon euro karşılığında 5 yıllık sözleşme imzalandı. Batshuayi aynı zamanda Belçika Milli Takımında yer alıyor. Belçika formasıyla Batshuayi, 11 kez milli maça çıkarken 5 kez gol attı. Günümüzde Chelsea’da top koşturan Batshuayi, bu dönem içerisinde bazı takımalrda kiralık oynadı. Bunlar:  

  • Borussia Dortmund 
  • Valencia 
  • Crystal Palace 

Batshuayi kimdir, nereli, kaç yaşında? Beşiktaş'lı Batman Batshuayi hayatı

BATSHUAYİ BEŞİKTAŞ ADANA DEMİRSPOR MAÇINDA

Beşiktaş'ın İngiltere Premier Lig devi Chelsea’den sezon sonuna kadar kadrosuna kattığı Michy Batshuayi, etkili performansıyla Süper Lig’de adını duyurmayı başardı. Geçen hafta sergilediği etkili oyunuyla Antalyaspor deplasmanında alkış toplayan Batshuayi, bir gol ve 1 asistle oynayarak 3-2’lik zafere giden yol büyük rol üstlendi. 4 maç sonunda 3 gol ve 1 asisti bulunan Batshuayi, bu akşamki karşılaşmada da Adana Demir filelerini havalandırmayı hedefliyor. ‘Batman’ lakaplı futbolcu, Beşiktaş Adana Demirspor maçı için hazırlıklarını tamamladı. 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...