Tgrt Haber

Bayern Münih’ten Xabi Alonso açıklaması! Real Madrid ve Liverpool’da yarışın içerisinde

Editör: Enes Köseoğlu / Kaynak: TGRT Haber
21 Mart 2024 21:03 - Güncelleme : 21 Mart 2024 21:16
Bayern Münih’ten Xabi Alonso açıklaması! Real Madrid ve Liverpool’da yarışın içerisinde

Bayer Leverkusen'in başarılı teknik direktörü Xabi Alonso'ya teklifler sezon bitmeden başladı. İspanyol hocaya Bayern Münih, Real Madrid ve Liverpool'dan ciddi tekliflerin olduğu ileri sürüldü.

Bayern Münih'in onursal başkanı Uli Hoeness, Xabi Alonso'yu teknik direktör olarak istediklerini açıkladı. Hoeness, Real Madrid ve Liverpool'un da Alonso'yu kadrosuna katmak istediğini belirtti.

Alman basınına konuşan Hoeness, "Alonso, büyük bir takımda teknik direktörlük yapabileceğini kanıtladı. Bayern Münih, Real Madrid ve Liverpool gibi kulüpler bunun üzerinde çalışıyor." ifadelerini kullandı.

Bundesliga'da Bayern Münih'in 10 puan önünde liderlik koltuğunda oturan Bayer Leverkusen, UEFA Avrupa Ligi'nde de çeyrek finale yükseldi.

Bu sezon Bayer Leverkusen'in başında gösterdiği performansla adından söz ettiren Xabi Alonso'nun, kulüple 2026 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Bayern Münih'te Thomas Tuchel, Liverpool'da ise Jurgen Klopp sezon sonunda görevlerinden ayrılacak.

Real Madrid ise Carlo Ancelotti'nin sözleşmesini 2026'ya kadar uzatmıştı.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...