Tgrt Haber

Beşiktaş Bursaspor'u 2-0 yendi

09 Şubat 2019 18:37
Beşiktaş Bursaspor'u 2-0 yendi
beşiktaş,bursaspor,canlı

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında bu akşam Bursaspor ile karşı karşıya geldi. Maçı Beşiktaş 2-0 kazandı.

Süper Lig'de Beşiktaş, sahasında Bursapor engelini 2-0'la geçerek üst üste 2. galibiyetini elde etti. Maça damga vuran isim ise 2 gol atan yeni transfer Burak Yılmaz oldu. 

Vodafone Park'ta tarafatının yoğun desteğiyle maça başlayan Beşiktaş ilk yarıda aradığı pozisyonlar bulamadı. Ancak 40. dakikada Lens'in ortasında Burak çok güzel önüne aldı ve aynı güzellikte uzak köşeye bıraktı. Beşiktaş formasıyla son olarak 2007'de Trabzonspor deplasmanında gol atan golcü isim, 4130 gün sonra gol sevinci yaşadı. 

62. dakikada orta sahada topu kapan Burak Yılmaz, bireysel çabasıyla sürüklediği atağı nefis bitirdi ve farkı ikiye çıkaran isin oldu.

Kalan bölümde Bursaspor'un Yusuf ile gol bulma çabaları sonuç vermedi ve mücadele ev sahibinin 2-0 üstünlüğüyle sona erdi. Böylece Beşiktaş, haftayı 36 puanla tamamlarken, Bursaspor 24 puanda kaldı. 


BEŞİKTAŞ - BURSASPOR: 2-0

STAT: Vodafone Park
HAKEM: Mete Kalkavan

BEŞİKTAŞ: Karius, Gökhan, Vida, Mirin, Adriano, Medel, Dorukhan, Lens, Ljajic, Güven Yalçın, Burak
TEKNİK DİREKTÖR: Şenol Güneş

BURSASPOR: Muhammed, Umut, Vergini, Ertuğrul, Barış, Badji, Aytaç, Latovlevici, Yusuf, Saivet, Umut Nayir
TEKNİK DİREKTÖR: Samet Aybaba

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...