Tgrt Haber

Beşiktaş Kayseri Erciyesspor - Muhtemel 11‘ler

31 Ocak 2014 11:06
Beşiktaş Kayseri Erciyesspor - Muhtemel 11‘ler
Spor Toto, Süper Lig, beşiktaş, kayseri erciyesspor, ilk 11'ler,

Spor Toto Süper Lig'in 19. haftası açılış maçında Beşiktaş, Kayseri Erciyesspor'u konuk ediyor.

Siyah-Beyazlılar, Süper Lig’de ikinci devrenin ikinci maçında bu akşam Kayseri Erciseyspor’la karşılaşacak. 2014’ün ilk lig maçında Trabzonspor’la karşılaşan Kara Kartal, zor anlar yaşadığı mücadeleden 1-1’lik beraberlikle ayrılmıştı. Stat konusunda bu sezon sıkıntılı günler geçiren Beşiktaş, Kasımpaşa’nın stadında ilk devreyi tamamladıktan sonra Atatürk Olimpiyat’a geri dönüyor. 5. haftadaki olaylı Galatasaray maçı ve sonrasında seyircisiz oynanan 8. haftadaki Çaykur Rize maçıyla Olimpiyat’a veda eden ekip, bu akşam üç puandan başka bir şey düşünmüyor. Beşiktaş’ta Tomas Sivok ve Necip Uysal’ın sakatlıkları sürüyor. Teknik direktör Slaven Bilic, bu iki oyuncunun yanı sıra kart cezalısı olan Veli Kavlak’tan da yararlanamayacak. Bu kez stoper pozisyonunda Escude’nin oynaması, Serdar’ın sağ beke geçip, Atiba’nın tekrar orta alana dönmesi bekleniyor.    
TAKIMLARIN MUHTEMEL 11'LERİ
BEŞİKTAŞ: Tolga, Serdar, Escude, Ersan, Motta, Gökhan, Atiba, Fernandes, Oğuzhan, Olcay, Almeida
KAYSERİ ERCİYESSPOR: Borjan, Mehmet Akgün, Numan, Mangane, Ekrem, Cem Can, Mandjcek, Traore, Cenk Ahmet, Yasin, Vleminckx
STAT: Atatürk Olimpiyat
SAAT: 20.00
YAYIN: Lig Tv
HAKEM: Cüneyt Çakır

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...