Tgrt Haber
22 May 2022 11:20 - Güncelleme : 22 May 2022 11:21

Beşiktaş'ın Stoperi Domagoj Vida'dan Coşkulu Veda

Beşiktaş'la sözleşmesi sona eren Domagoj Vida, Konyaspor maçının ardından tribünlere veda etti

Editör: Okan Güleş / Kaynak: TGRT Haber
Beşiktaş'ın Stoperi Domagoj Vida'dan Coşkulu Veda
vida,beşiktaş,transfer

Beşiktaş'a 2018 yılında transferi gerçekleşen Domagoj Vida, Türkiye'de oldukça iyi bir sezon geçirdi. Hırvatistanlı milli futbolcu, son olarak çıktığı Konyaspor maçının ardından trübünlere ve takım arkadaşlarına veda etti. 1-1 biten maçın ardından Vida arkadaşları tarafından omuzlara alınırken, duygusal anlar yaşandı.

Haziran ayında sözleşmesi bitecek futbolcu için, yönetim henüz yeni bir anlaşma sağlamadı. Ancak sezon sonuna doğru tarafların birbirine sıcak bakmadığı, Vida'nın sezon sonu siyah-beyazlı ekipten ayrılacağı bildirildi.

VIDA'NIN SÖZLEŞMESİ SONA ERDİ

Şu ana kadar Beşiktaş yönetimi ile Vida arasında yeni bir anlaşma gerçekleşmedi. Son olarak Hırvat oyuncu, Konyaspor maçındaki 21 kişilik kadroya da dahil edilmedi. Ancak maç sonu sahalara inen deneyimli stoper, taraftarlarla duygusal bir veda gerçekleştirdi. Maç sonu büyük ilgi gören stoper, taraftarlara üçlü çektirerek Beşiktaş'a veda etti.

Beşiktaş'ın Stoperi Domagoj Vida'dan Coşkulu Veda

BEŞİKTAŞ'TA STOPER ARAYIŞI DA SÜRÜYOR

Vida'nın sözleşmesi haziran ayında sona ererken, siyah-beyazlı ekibin stoper arayışına devam etti bildirildi. Valérien Ismaël, kadro üzerinde önemli değişiklikler yapmayı planlarken, stoper için de arayışta. Söylentilere göre Beşiktaş, boşluğu doldurmak için  Maor Yashilirmak ile temas halinde. 2005 doğumlu ve Türk pasaportuna sahip genç futbolcu, transfer olması durumunda yerli oyuncu kategorisinde mücadele edecek.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...