Tgrt Haber

Son dakika! Beşiktaş, Şenol Güneş ile anlaşma sağladı

27 Ekim 2022 10:07 - Güncelleme : 28 Ekim 2022 16:05
Son dakika! Beşiktaş, Şenol Güneş ile anlaşma sağladı
Beşiktaş,Şenol Güneş

Son dakika haberi: Beşiktaş'ta, Valerien Ismael'den boşalan teknik direktörlük koltuğuna Şenol Güneş getirildi. Siyah beyazlı kulübün tecrübeli çalıştırıcı ile 1 yılı opsiyonlu 2,5 yıllık sözleşme imzaladığı öğrenildi.

Süper Lig'in 11. haftasında Beşiktaş'ta Atakaş Hatayspor mağlubiyeti sonrası taraftarın tepkisi üzerine teknik direktör Valerien Ismael ile yollarını ayırdı. Beşiktaş teknik direktörlük koltuğu için tecrübeli teknik adam Şenol Güneş ile anlaşmaya vardı.

2,5 YILLIK SÖZLEŞME

Kara Kartal'da yeni hocayla anlaşma sağlandı. NTV Spor'un haberine göre yönetim kurulu toplantısından Güneş ismi çıkması halinde tecrübeli çalıştırıcı ile 1 yılı opsiyonlu 2,5 yıllık sözleşme imzalanacağı belirtildi.

ŞENOL GÜNEŞ'TEN AÇIKLAMA

3 gün önce İstanbul'a gelen Şenol Güneş, muhabir Sercan Dikme’ye Beşiktaş ile ilgili cevap vererek, "Bana gelen bir şey yok ama konuşuluyor. Olursa öğrenirsiniz" demişti.

Şenol Güneş Beşiktaş ile anlaşmasının ardından Fotomaç'a konuştu.

Güneş, "Beşiktaş yönetimi ile görüşmelerimizi gerçekleştirdik. Öncelikle mevcut hocanın durumunun netleşmesini bekledik. Sonrasında bu akşam (dün) detaylar için masaya oturduk. Beşiktaş'ın gerçekten değerli ve güçlü bir kadrosu var. İki taraf için de hayırlı olsun." ifadelerini kullandı.

AYRILIK RESMEN AÇIKLANDI

Beşiktaş, teknik direktör Valerien Ismael ile yollarını ayırdığını duyurdu. Siyah beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, "2021-22 sezonunun ikinci yarısından bu yana Futbol A Takımımızın teknik direktörlüğünü yapmakta olan Valérien Ismaël’le yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Valérien Ismaël’e emekleri için teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz" denildi.

https://twitter.com/Besiktas/status/1585367093259960320

GÜNEŞ İLE 2 ŞAMPİYONLUK

2015-2019 yılları arasında Beşiktaş’ta 4 sezon görev yapan Şenol Güneş, 2 şampiyonluk yaşadı. Siyah beyazlı takım Güneş yönetiminde çıktığı 199 maçta 117 galibiyet, 36 mağlubiyet yaşarken, 46 kez berabere kaldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...