Tgrt Haber

Son dakika! Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü Valerien İsmael oldu

Editör: Anday Celayir / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
22 Mart 2022 18:04 - Güncelleme : 22 Mart 2022 18:20
En geç yarın öğle saatlerinde kadar KAP'a gerekli bildirimin yapılması bekleniyor.

Son dakika haberi: Beşiktaş, 46 yaşındaki teknik direktör Valerien Ismael ile prensip anlaşmasına vardı.

En geç yarın öğle saatlerinde kadar KAP'a gerekli bildirimin yapılması bekleniyor.

Beşiktaş’ta, bugün yapılan yönetim kurulu toplantısı sonrası teknik direktör konusu da netleşti.

SÖZLEŞME İLETİLDİ

Siyah-beyazlılar, Valerien Ismael adı üzerine mutabık kaldı. Fransız çalıştırıcı ile prensip anlaşmasına varan Beşiktaş, hazırlanan sözleşmeyi incelenmesi için Ismael tarafına da iletti. Mukaveleye son detaylarının verilmesinin ardından en geç yarın öğle saatlerinde kadar Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) gerekli bildirimin yapılması bekleniyor.

ÜZÜLMEZ-GÜNEŞ KABUL GÖRMEDİ

Sportif Direktör Ceyhun Kazancı, geçtiğimiz ay West Bromwich'ten ayrılan Fransız teknik adam Valerien Ismael'le görüşmüş ve bu isim için yönetime teklif sunmuştu. Masadaki bir diğer seçenek ise sezonun Beşiktaş'ın eski futbolcusu İbrahim Üzülmez ile tamamlanması, sezonun bitimiyle beraber teknik direktörlük koltuğuna Şenol Güneş'in oturmasıydı. Gün içerisinde gerçekleştirilen toplantının ardından Başkan Ahmet Nur Çebi'nin kararı Valerien İsmael oldu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...