Tgrt Haber
27 Ocak 2022 15:53

Beşiktaş'ın yıldızı Cyle Larin'den transfer açıklaması

Beşiktaş'ın forvet oyuncusu Cyle Larin transfer iddialarına ilişkin açıklama yaptı. Takımdan ayrılması gündemde olan Larin, 'bu sezona odaklandım' diye konuştu.

Beşiktaş'ın yıldızı Cyle Larin'den transfer açıklaması
Cyle Larin,Beşiktaş,transfer,Drogba

Süper Lig’de bu sene zirve yarışından uzaklaşan Beşiktaş’ta transfer çalışmaları sürerken, takımdan ayrılacak isimlerde gündeme geliyor. Kadrodan ayrılacağı konuşulan sezon sonunda Beşiktaş'la sözleşmesi bitecek olan Cyle Larin, İngiliz basınından The Guardian'a özel açıklamalarda bulundu.

DÜNYA KUPASI AÇIKLAMASI

A Spor'un derlediği haberde; Ülkesinin milli takımıyla Dünya Kupası'na katılmak istediğini söyleyen Larin, "Küçükken hep bunun hayalini kurdum. Dünya Kupası'na katılırsak Kanada'nın büyük futbol ülkeleriyle mücadele edebileceğini göstermek istiyorum. Tüm dünya kupalarını ve turnuvaları izledim, onlar benin daha iyi olmamı sağladı." ifadelerini kullandı.

"DROGBA İDOLÜMDÜ"

Bir dönem Galatasaray'da forma giyen Didier Drogba'nın idolü olduğunu belirtin golcü, "İdolüm Drogba'ydı. MLS'te ona karşı oynadım. Favori takımım ise Chelsea'ydi." dedi. Siyah beyazlı kulüpte sözleşmesi bitecek 26 yaşındaki Kanadalı forvet ile henüz anlaşma sağlanamazken A Spor muhabiri Sercan Dikme, canlı yayında flaş detaylar paylaştı. Dikme, "Yeni Malatyaspor maçında 2 kişi ısınmadı. Yedek kaleci ve Cyle Larin. Önder Karaveli hoca teknik bir karar dese de çok teknik bir karar gibi durmuyor. Larin konusu çözüme ulaşacak gibi değil. Menajerinin Beşiktaş yönetimiyle arası kötü. Süreç böyle devam ederse Larin, kadro dışı kalırsa ben şaşırmam" ifadelerini kullanmıştı.

'BU SEZONA ODAKLANDIM'

Beşiktaş'la sözleşmesi bitecek ve transfer iddialarında adı geçen 26 yaşındaki futbolcu, "Sadece bu sezona odaklandım. Umarım bir şampiyonluk daha kazanırız." şeklinde konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...