Tgrt Haber

Beşiktaş'ta Şenol Güneş sesleri! 2,5 yıllık anlaşma an meselesi

26 Ekim 2022 11:00 - Güncelleme : 26 Ekim 2022 18:22
Şenol Güneş Beşiktaş'a çok yakın
Beşiktaş,Şenol Güneş

Beşiktaş, teknik direktör Valerien Ismael ile yolların ayrılması sonrası yeniden Şenol Güneş’i gündemine aldı. Kurul toplantısından Şenol Güneş ismi çıkması halinde tecrübeli çalıştırıcı için 1 yılı opsiyonlu 2,5 yıllık sözleşme imzası önerilecek.

Şenol Güneş Beşiktaş'a çok yakın

Süper Lig'in 11. haftasında Beşiktaş'ta Atakaş Hatayspor mağlubiyeti sonrası taraftarın tepkisi üzerine teknik direktör Valerien Ismael ile yollarını ayırdı. Beşiktaş teknik direktörlük koltuğu için tecrübeli teknik adam Şenol Güneş’i radarına aldı.

Siyah-beyazlılar birçok teknik direktör ile temasa geçti. Bu isimlerin başında Şenol Güneş, Sergen Yalçın, İlhan Palut, Mircea Lucescu ve Rıza Çalımbay geliyordu.

2,5 YILLIK SÖZLEŞME

Kara Kartal'da yeni hocayla anlaşma an meselesi. Beşiktaş'ta NTV Spor'un haberine göre yönetim kurulu toplantısından Güneş ismi çıkması halinde tecrübeli çalıştırıcı ile 1 yılı opsiyonlu 2,5 yıllık sözleşme imzalanacağı belirtildi.

ŞENOL GÜNEŞ'TEN AÇIKLAMA

3 gün önce İstanbul'a gelen Şenol Güneş, muhabir Sercan Dikme’ye Beşiktaş ile ilgili cevap vererek, "Bana gelen bir şey yok ama konuşuluyor. Olursa öğrenirsiniz" demişti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...