Tgrt Haber
20 Mart 2022 10:59 - Güncelleme : 20 Mart 2022 14:43

Beşiktaş'ta Valerian Ismael sesleri: Ahmet Nur Çebi'nin onayı bekleniyor

Süper Lig'de kendi sahasında Hatayspor ile berabere kalarak puan kaybeden Beşiktaş'tan teknik direktör hamlesi geliyor. Son olarak West Bromwich Albion’u çalıştıran Valerian Ismael'in Beşiktaş ile anlaşmak üzere olduğu açıklandı.

Son olarak West Bromwich Albion’u çalıştıran Valerian Ismael ile el sıkışma aşamasına gelindi.
Son olarak West Bromwich Albion’u çalıştıran Valerian Ismael ile el sıkışma aşamasına gelindi.

Süper Lig'in 30. haftasında Beşiktaş, Hatayspor ile 1-1 berabere kaldı. Puan kaybı yaşayan siyah beyazlılarda Teknik Direktör Önder Karaveli eleştirileri üzerine çekti. Beşiktaş’ta Hatayspor beraberliğinin ardından galibiyet hasreti 3 maça yükseldi.

İSTANBUL'A DAVET EDİLECEK

Yönetim kötü gidişatı durdurmak için sürpriz bir ismi takımın başına getirmeye hazırlanıyor. Son olarak West Bromwich Albion’u çalıştıran Valerian Ismael ile el sıkışma aşamasına gelindi. Serbest durumda olan Fransız teknik adam ile yapılan görüşmeler olumlu ilerliyor.

Yönetim kurulu, anlaşma sağlanması halinde Valerian Ismael’i 1 hafta içinde İstanbul’a davet edecek. Fransız teknik adam ile 2 yıllık sözleşme imzalayacak siyah beyazlılar, Süper Lig’in 31. haftasında oynayacağı Trabzonspor maçına yeni teknik adamı ile çıkmayı planlıyor.

Sportif direktör Ceyhun Kazancı, teknik direktörlük için Valerien Ismael ile anlaştıklarını açıkladı. Ayrıca Başkan Ahmet Nur Çebi'nin imzalar için onayının beklendiği aktarıldı.

SİNAN ENGİN'DEN ÇARPICI YORUM

Beyaz TV’de ekranlara çıkan ünlü yorumcu Sinan Engin, Beşiktaş’ın teknik direktörlük için Valerien Ismael ile anlaştığını açıkladı. Ismael hakkında önemli açıklamalarda bulunan Engin, “Fransız teknik direktör ile anlaşma sağlanmış hayırlı olsun” dedi. Önemli eleştirilerde de bulunan ünlü yorumcu, Siyah-Beyazlıların büyük bir risk aldığını dile getirdi.

VALERIEN ISMAEL KİMDİR?

Strasbourg'da başladığı profesyonel futbol kariyerinde 6 farklı takımda toplam 16 sezon forma giyen Valerien Ismael, stoper olarak görev yaptı. Futbolculuk kariyerinin tavan noktasına 2005'te transfer olduğu Bayern Münih'te erişen ve burada 3 Bundesliga zaferi kazanan Fransız isim, 2009 yazında Hannover'da futbolculuk kariyerine son verdi.

Futbolu bıraktığı Hannover'da teknik ekip ve yöneticilik pozisyonlarında görev alan Ismael, 2011 yılında Hannover'ın 2. takımında teknik direktörlük yapmaya başladı. 46 yaşındaki isim Almanya'daki tecrübelerinden sonra 2020'de Barnsley ile İngiltere futboluna adım attı.

Son olarak Championship'te West Bromwich Albion'ın başına geçen Ismael, burada alınan kötü sonuçlardan sonra görevinin 7. ayında görevinden ayrıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...