Tgrt Haber
28 Eylül 2022 14:40 - Güncelleme : 28 Eylül 2022 15:50

Beşiktaş'taki anısını anlattı: Emirhan İlkhan futbolun eşiğinden döndü

Beşiktaş’tan Torino’ya transfer olan genç yetenek Emirhan İlkhan ile ilgili İtalya basınında çarpıcı ifadeler yer aldı. İlkhan'ın, futbolu bırakma derecesine geldiği ve abisinin kendisine destek çıktığı diyalog, dikkat çekti.

Emirhan İlkhan Beşiktaş'tan Torino'ya tartışmalı şekilde transfer olmuştu...
Emirhan İlkhan,Beşiktaş,Torino
Emirhan İlkhan Beşiktaş'tan Torino'ya tartışmalı şekilde transfer olmuştu...

Beşiktaş’tan yaz transfer sezonunda tartışmalı bir şekilde ayrılıp Torino'ya giden Emirhan İlkhan'a dair İtalya basınında bir gerçek ortaya çıktı. İtalyan basını, Emirhan İlkhan'ın daha önce futbolu bırakmanın eşiğinden döndüğünü okurlarına aktardı. Emirhan ve abisinin o diyaloğu sonrası, genç oyuncunun futbola devam ettiği ifade edildi.

Emirhan, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, "Futbolu bırakacaktım. Her gün toplu taşıma ile antrenmana gidip gelemiyordum. Akşam eve dönüyordum. Yol çok uzun sürüyordu ve yolda çok zaman kaybediyordum. Artık ders çalışamıyordum." dedi.

Genç oyuncu konuşmasının devamında altyapıdaki hocasıyla olan konuşmasını anlattı ve şu sözler söylediğini ifade etti:

Ne kadar üzgün olduğumu bilemezsiniz. 5 yıldan fazladır bu formayı giyiyorum ama devam etmem imkansız. Tesisler çok uzak. Benim yaşımda bir çocuğun İstanbul'da akşamları dışarıda olması tehlike arz ediyor. Çalışmayı seviyorum, bir gün üniversiteye gitmek istiyorum. Bu yüzden hayatıma dair başka bir yol bulacağım.

"SAHİP OLDUĞUN YETENEKLE BURADA DURAMAZSIN"

Öte yandan Emirhan, abisinin kendisiyle yaptığı konuşmada, kendisi bu sözlerle motive olduğunu ve futbol kariyerine devam ettiğini aktardı:

Kardeşim, sahip olduğun yetenekle burada daha fazla duramazsın. Zaten binlerce kez fedakarlık yaptın. Ailen, biz seninle beraberiz. Yaptıklarını denize atamayız. Sana yardım edeceğim. Her şeyden vazgeçiyorum, sen bunu hak ediyorsun kardeşim.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...