Tgrt Haber
GALATASARAY A.Ş.FENERBAHÇE A.Ş.TRABZONSPOR A.Ş.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜBEŞİKTAŞ A.Ş.KASIMPAŞA A.Ş.CORENDON ALANYASPORÇAYKUR RİZESPOR A.Ş.EMS YAPI SİVASSPORBITEXEN ANTALYASPORYUKATEL ADANA DEMİRSPOR A.Ş.YILPORT SAMSUNSPORMONDİHOME KAYSERİSPORTÜMOSAN KONYASPORMKE ANKARAGÜCÜGAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş.VAVACARS FATİH KARAGÜMRÜKATAKAŞ HATAYSPORSİLTAŞ YAPI PENDİKSPOR FUTBOL A.Ş.İSTANBULSPOR A.Ş.
Futbol - Futbol
4 saat 52 dakika önce

Süper Lig'i sallayacak transfer hamlesi: Kerem Aktürkoğlu ezeli rakibe gidiyor!

Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Kerem Aktürkoğlu'nun yaz transfer döneminde takımdan ayrılması bekleniyor. Avrupa ekiplerinin peşinde olduğu milli futbolcuya Beşiktaş'ın da talip olduğu öne sürüldü.
Futbol - Futbol
6 saat 18 dakika önce

Premier Lig'de VAR kaldırılıyor! Oylamaya sunulacak

İngiltere Premier Lig ekipleri gelecek sezon VAR uygulamasının kaldırılıp kaldırılmaması yönünde önümüzdeki ay oylama yapacak.
Futbol - Futbol
6 saat 31 dakika önce

Ergin Ataman, Galatasaray'a dönüş şartını açıkladı!

A Milli Takım ve Panathinaikos Başantrenörü Ergin Ataman, Galatasaray iddialarına cevap verdi. Ataman, taraftarı olduğu kulübe dönüş şartını açıkladı.
Futbol - Futbol
6 saat 39 dakika önce

Uğurcan Çakır'ın menajerinden Galatasaray açıklaması

Trabzonspor'un milli kalecisi Uğurcan Çakır'ın menajeri William D'Avila, Avrupa ve Suudi Arabistan'dan önemli kulüplerle görüşmeler yaptıklarını açıkladı. Menajer D'Avila, Galatasaray iddialarına da cevap verdi.
Futbol - Futbol
6 saat 54 dakika önce

Galatasaray, Wilfried Zaha için kararını verdi

Galatasaray, yıldız futbolcusu Wilfried Zaha'nın geleceği hakkında kararını verdi. Yönetim Suudi Arabistan'dan talipleri olan Fildişi Sahilli oyuncusu için gelen teklifleri değerlendirmeye alacak.
Futbol - Futbol
7 saat 20 dakika önce

Okan Buruk'tan Fenerbahçe derbisine özel kadro: Rotasyona gidecek

Süper Lig'in bitimine iki hafta kala ezeli rakibinin 6 puan önünde olan Galatasaray'da Teknik Direktör Okan Buruk, pazar günü oynanacak Fenerbahçe derbisi öncesi kadroda değişikliğe gidecek. İşte detaylar...
Futbol - Futbol
8 saat 23 dakika önce

Dursun Özbek'ten Florya sözleri: "İhale süreci devam ediyor"

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, “Galatasaray Spor Kulübü Genel Kurulu bize bana ve arkadaşlarımla bu işleri yapmam için oy birliği ile yetki verdi. Oy birliğinin anlamı çok farklıdır” dedi.
Spor - Spor
9 saat 2 dakika önce

Galatasaray yeni sağ bekini buldu

Gelecek sezon için transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, Sacha Boey hamlesinde olduğu gibi düşük maliyet yüksek performanslı futbolculara gözünü çevirdi.
 - Aziz Yıldırım'dan Ali Koç'a Mourinho mesajı
12 saat 43 dakika önce

Aziz Yıldırım'dan Ali Koç'a Mourinho mesajı: Kaybedersem parasının yarısını vereceğim

Son dakika haberi: Fenerbahçe'nin eski başkanı Aziz Yıldırım basın toplantısından Ali Koç'un ''ben başkan olursam bizi şampiyon yapmayacaklar'' sözüne sert tepki gösterdi. Ayrıca dünyaca ünlü teknik direktör Mourinho ile ilgili konuşan Aziz Yıldırım, ''seçimi kaybedersem transfer parasının yarısını ödeyeceğim.'' dedi.
Spor - Spor
13 saat 2 dakika önce

Aziz Yıldırım ile Ali Koç arasında ‘Jose Mourinho’ rekabeti

Fenerbahçe'de başkanlığa adaylığını açıklayan Aziz Yıldırım'dan sonra mevcut başkan Ali Koç da Jose Mourinho için devreye girdi.
 - "Mübarek adamdan muhteşem gol"
14 saat 20 dakika önce

Arda Güler, İspanyol basının manşetlerini süsledi: Mübarek adamdan muhteşem gol

LaLiga'nın 36. haftasında Real Madrid, Alaves'i konuk etti. 62. dakikada maça dahil olan ve 81. dakikada gol atan milli yıldızımız Arda Güler, İspanyol basınında manşetleri süsledi.
 - İşte gidecek futbolcular
15 saat 20 dakika önce

Aziz Yıldırım ve Jose Mourinho'dan dev plan! İşte gidecek futbolcular

Fenerbahçe'de başkanlığa adaylığını koyan Aziz Yıldırım'ın takım başına getireceği Jose Mourinho ile gelecek yılın planlarını yapmaya başladı.
Futbol - Futbol
16 saat 48 dakika önce

Aziz Yıldırım yeniden sahne alıyor... Başkan adaylığını ve yönetim listesini açıklayacak

Fenerbahçe'nin efsane başkanı Aziz Yıldırım bugün düzenleyeceği basın toplantısıyla yeniden başkan adaylığını açıklayacak. Yıldırım yönetim listesinden ilk isimler de belli oldu.
Spor - Spor
17 saat 3 dakika önce

Ancelotti'den Arda Güler sorusuna gülerek cevap

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, Alave karşısında oyuna sonradan girip gol atan milli futbolcu Arda Güler için dikkat çeken ifadeler kullandı.
Spor - Spor
15 Mayıs 2024 - 01:27

Arda Güler, Real Madrid'in 5'inci golünü attı takımını farklı kazandırdı

Real Madrid'in Alaves maçında takıma sonradan dahil olan Arda Güler yine boş geçmedi. Takımının 5'inci golünü atan Güler taraftarı sevindirdi.
 - Sözleşme süresi belli oldu
14 Mayıs 2024 - 22:45

Aziz Yıldırım, Jose Mourinho ile anlaşmaya vardı! Sözleşme süresi belli oldu

Fenerbahçe'de başkan adaylığını açıklayan Aziz Yıldırım, Jose Mourinho ile görüştüğünü duyurmuş ve seçilmesi halinde göreve getireceğini söylemişti. Aziz Yıldırım'ın Portekizli teknik direktörle anlaşmaya vardığı ve sözleşme süresinin de 3 yıl olduğu öne sürüldü.
 - İlkay Gündoğan harekatı!
14 Mayıs 2024 - 22:12

Galatasaray'dan İlkay Gündoğan harekatı!

Galatasaray'ın İlkay Gündoğan aşkı yeniden alevlendi. Sarı-kırmızılılar, tecrübeli futbolcu için harekete geçiyor. Cimbom'un yaz transfer döneminde İlkay için resmi teklif yapacağı öne sürüldü.
Futbol - Futbol
14 Mayıs 2024 - 21:33

EURO 2024 öncesi Zaniolo'dan kötü haber! Turnuvayı yine kaçırabilir

Galatasaray'ın sezon başında Aston Villa'ya kiraladığı Nicolo Zaniolo'dan kötü haber geldi. Liverpool maçında sakatlanan İtalyan yıldızın, EURO 2024'te forma giyemeyeceği ifade edildi.
Futbol - Futbol
14 Mayıs 2024 - 20:54

Son dakika! Fenerbahçe'de seçim tarihi açıklandı!

Son dakika haberi... Fenerbahçe Kulübü, Olağan Seçimli Genel Kurul toplantısının 30 - 31 Mayıs 2024, yeterli çoğunluk sağlanamadığı takdirde ise 8 - 9 Haziran 2024 tarihinde yapılacağını duyurdu.
Futbol - Futbol
14 Mayıs 2024 - 20:35

Fenerbahçe'den Galatasaray derbisine özel karar

Süper Lig'de bitime 2 hafta kala ezeli rakibinin 6 puan gerisinde kalan Fenerbahçe pazar günü oynanacak Galatasaray derbisine büyük önem veriyor. Sarı-lacivertlilerde yönetimin bu karşılaşmaya özel prim verilmesini gündemine aldığı öne sürüldü.
Futbol - Futbol
14 Mayıs 2024 - 19:24

Dursun Özbek'ten Erden Timur iddialarına cevap: "Fikir ayrılığı gönül ayrılığı değildir"

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek seçim çalışmaları ve gündeme dair açıklamalarda bulundu. Riva ve Kemerburgaz projeleri hakkında konuşan Özbek, Erden Timur ile arasında anlaşmazlıklar olup olmadığı sorusuna da cevap verdi.
Sona Git