Tgrt Haber
16 Ağustos 2014 19:41

Beşiktaş'tan kararla ilgili ilk açıklama

Beşiktaş Divan Kurulu Başkanı Yalçın Karadeniz, tüzüğün uygulanması gerektiğini belirterek 283 kişinin üyelik hakkını kaybettiğini açıkladı. Bu kararla ilgili kulüpten ilk resmi açıklama geldi.

Beşiktaş'tan kararla ilgili ilk açıklama
beşiktaş, yalçın karadeniz, süleyman seba,

 Süleyman Seba'nın birleştirdiği Siyah-beyazlı camiaya şok haber... Beşiktaş Divan Kurulu Başkanı Yalçın Karadeniz, tüzüğün uygulanması gerektiğini belirterek 283 kişinin üyelik hakkını kaybettiğini açıkladı. Bu kararla ilgili kulüpten ilk resmi açıklama geldi. Beşiktaş'ta açıklamayı İletişimden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi ve Kulüp Basın Sözcüsü Metin Albayrak yaptı: Yapılan açıklama şöyle; "2013 yılında tüzüğümüze eklenen "Divan Kurulu Toplantılarına mazeretsiz olarak üç kez ard arda katılmayan üyelerin divan kurulu üyeliği kendiliğinden düşmüş sayılır." şeklindeki 31/g maddesi uyarınca  aralarında kulübümüze büyük hizmetleri dokunmuş eski başkanlarımızın, eski yöneticilerimizin ve bir çok değerli Beşiktaşlı büyüğümüzün bulunduğu 283 Divan Kurulu üyemizin üyeliğinin düşürüldüğünü üzülerek öğrenmiş bulunmaktayız. Kasım 2014'te gerçekleştireceğimiz "Olağanüstü Tüzük Tadil Kongresi"nde bu madde ile ilgili yeni düzenleme yapacağımızı ve Beşiktaş'ın mağduriyeti olarak kabul ettiğimiz bu durumu ortadan kaldırmak için her türlü  çabayı sarf edeceğimizin bilinmesini isterim.  Yönetim kurulumuz camiası ile ve bu camiayı oluşturan tüm değerlere sahip çıkarak birlik ve beraberlik içerisinde yoluna devam edecektir."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...