Tgrt Haber
11 Ocak 2023 11:13 - Güncelleme : 11 Ocak 2023 11:18

Beşiktaş'tan sol beke Gabriel Suazo hamlesi: 4 yıllık anlaşma sağlandı

Transfer çalışmalarına hız veren Beşiktaş, Arthur Masuaku yerine alternatif isimleri listeye koydu. Sol bek transferi için düğmeye basan Beşiktaş'ın, Colo Colo'da oynayan Şili'li futbolcu Gabriel Suazo ile anlaşmaya vardığı iddia edildi.

Beşiktaş'tan sol beke Gabriel Suazo hamlesi: 4 yıllık anlaşma sağlandı
Masuaku,Gabriel Suazo,Beşiktaş

Beşiktaş’ta ocak ayı transfer çalışmaları devam ediyor. Arthur Masuaku ile yollarını ayıracağı iddia edilen siyah-beyazlılar sol bek transferi için alternatif isimleri listesine aldı. Aspor.com.tr’nin Şili basınından derlediği habere göre Beşiktaş, aradığı ismi buldu. Siyah beyazlıların, serbest konumda bulunan Şili'li futbolcu Gabriel Suazo ile anlaşmaya vardığı ifade edildi.

25 yaşındaki ismin, ocak ayı itibariyle Colo Colo ile olan sözleşmesi sona ermişti. Suazo'nun Yunanistan temsilcisi Olympiakos ile de görüştüğü ancak şartların oluşmadığı belirtildi.

4 YILLIK TEKLİFE EVET DEDİ

Haberde 1.78 boyundaki sol bekin Beşiktaş'ın sunduğu 4 senelik sözleşmeye evet dediği yazıldı. Transferde ufak pürüzlerin kaldığı ve Suazo'nun yakın zamanda İstanbul'a gideceği aktarıldı.

Güncel piyasa değeri 2 milyon Euro olan Gabriel Suazo, bu sezon 35 maça çıktı. Suazo bu karşılaşmalarda 3 gol ve 5 asist kaydetti. Gabriel Suazo kariyerine Colo Colo altyapısında başlamış ve başka bir takımda oynamamıştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...