Tgrt Haber

Borussia Dortmund'dan Beşiktaş’a Sebastien Haller cevabı

Editör: Enes Köseoğlu / Kaynak: TGRT Haber
01 Şubat 2024 20:17 - Güncelleme : 01 Şubat 2024 20:24
Borussia Dortmund'dan Beşiktaş’a Sebastien Haller cevabı
Beşiktaş,Transfer,

Devre arasında takıma yıldız isimleri transfer etmek isteyen Beşiktaş, gündemine Dortmund'un golcü oyuncusu Sebastien Haller'i aldığı iddia edildi.

Beşiktaş Borussia Dortmund'da forma giyen Sebastien Haller'i kadrosuna katmak istediği ancak Alman kulübünden olumlu yanıt alamadığı ileri sürüldü.

Borussia Dortmund'dan Beşiktaş’a Sebastien Haller cevabı - 1. Resim

PREMİER LİG’DEN DE TEKLİFLER VAR

Sky Sport'un haberine göre; Borussia Dortmund, Haller'i kesinlikle satmayı düşünmüyor. 29 yaşındaki santrforu, Beşiktaş'ın yanı sıra İngiltere Premier Lig takımı Fulham'ın da kiralık olarak transfer etmek istediği ve bu konuda bilgi aldığı belirtildi.

Ancak Dortmund yönetiminin, Fildişi Sahilli futbolcunun takımda kalması yönünde karar verdiği öğrenildi.

Borussia Dortmund'dan Beşiktaş’a Sebastien Haller cevabı - 2. Resim

SEBASTİAN HALLER’İN DORTMUND KARİYERİ

2022-2023 sezonunda Ajax'tan transfer edilen Sebastian Haller, testis kanseri teşhisiyle bir süre sahalardan uzak kalmıştı. İyileştikten sonra futbola geri dönen Haller, bu sezon Borussia Dortmund formasıyla çıktığı 14 maçta 450 dakika sahada kaldı ve 2 kez fileleri havalandırdı.

 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...