Tgrt Haber
04 Haziran 2022 15:26 - Güncelleme : 04 Haziran 2022 15:56

Carlos Tevez’den futbola duygusal veda: Hayranımı kaybettim

Arjantinli futbolcu Carlos Tevez, bir numaralı hayranını kaybetmesinden dolayı futbolu bıraktığını açıkladı.

Editör: Gülden Kılıç / Kaynak: Anadolu Ajansı
Pek çok dünyaca ünlü futbol takımında oynadı.
Carlos Tevez,Futbol
Pek çok dünyaca ünlü futbol takımında oynadı.

Dünyaca ünlü Arjantinli futbolcu Carlos Tevez, bir televizyon röportajında futbolu bıraktığını açıkladı. 38 yaşındaki Tevez, geçen yılın şubat ayında babasını kaybetmesinin yeşil sahalara veda etmesinde belirleyici bir faktör olduğunu söyledi. ABD dahil olmak üzere birçok yerden kendisine teklif geldiğinin altını çizen Tevez, "Ama bu kadar, ben her şeyimi verdim. Geçen sene oynamak çok zordu ama ihtiyarlığımı görebildim" diye konuştu.  

MANCHESTER CİTY’DE AÇIKLAMA 

Babasının vefat etmesinin kendisini çok üzdüğünü kaydeden Tevez, "Bir numaralı hayranımı kaybettiğim için oynamayı bıraktım" ifadesini kullandı. Manchester City Kulübü de Tevez'in futbolu bırakma kararıyla ilgili bir açıklamada bulundu. Açıklamada "Manchester City'deki herkes, Carlos'a emekliliğinde, hayatının ve kariyerinin bir sonraki aşamasında en iyisini diler" ifadelerine yer verdi.

Carlos Tevez’den futbola duygusal veda: Hayranımı kaybettim

TEVEZ KİMDİR? 

Kariyerine ülkesinin Boca Juniors takımında başlayan Tevez, Corinthians deneyiminin ardından İngiltere'nin West Ham United ekibine transfer oldu. 2007'de Manchester United kadrosuna dahil olan Tevez, 2009'da ise Avrupa'daki en başarılı dönemini yaşayacağı Manchester City'ye transfer oldu.  Tevez, kısa süreliğine İtalya'nın Juventus formasını giydikten sonra eski takımı Boca Juniors'a döndü. 2017'bir sezonluk Çin’de oynayan Tevez, bir kez daha Boca Juniors ekibinde 3 yıl daha forma giydi. Geçen sezon kulüpsüz kalan Tevez, Arjantin Milli Takımı formasıyla da 76 maçta 13 gol attı.

 

Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...