Tgrt Haber
28 Haziran 2021 13:40 - Güncelleme : 03 Şubat 2022 19:34

Çaykur Rizespor, Bülent Uygun ile 3 yıllık sözleşme imzaladı

Çaykur Rizespor, Teknik Direktör Bülent Uygun ile yeniden anlaşarak 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Çaykur Rizespor, Bülent Uygun ile 3 yıllık sözleşme imzaladı
Çaykur Rizespor,Bülent Uygun,Süper Lig

Çaykur Rizespor, Teknik Direktör Bülent Uygun ile Çaykur Didi Stadı'nda gerçekleşen imza töreni ile yeniden 3 yıllık anlaşmaya vardı. İmza törenine kulübün yeni başkanı Tahir Kıran ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Sözleşmenin formalite olduğunu ve Bülent Uygun’un boş mukaveleye imza attığını dile getiren Başkan Tahir Kıran, “3 yıllık mukaveleye imza atıyoruz. Gerçi, bunlar formalite. Bülent hocam boş mukaveleye imza atmıştı. Aramızda kağıdın hiçbir önemi yok. Onunla olan dostluğumuz, kardeşliğimiz farklıdır bizim” ifadelerini kullandı.

"ARAMIZDAKİ SÖZLEŞME GÖNÜL İMZASI"

Bülent Uygun ise aralarındaki sözleşmenin bir gönül sözleşmesi olduğunu dile getirerek, "Başkanımla dostluğumuz var. O nedenle sözleşmenin pek bir anlamı yok. Bizim aramızdaki sözleşme gönül imzası. Kendisine bir kez daha beni şanlı Rizespor camiasına layık gördüğü için teşekkür ediyorum” dedi.

Uygun, zor bir dönemde taraftarın desteğiyle geçen sezonu iyi kapattıklarını kaydederek, şunları söyledi: "Dün dünde kalmıştır. Bugün yeni şeyler söylememiz lazım. Yarınlar için güzel şeyler yapmamız lazım. Altyapıdan başlayarak güzel şeyler başaracağız. Taraftarın ve medyanın desteği ile camiayı yukarıya oynatmaya devam edeceğiz. 'Allah'ım beni mahcup etme.' diye dua ediyorum. Bu şehre mahcup olmamak için çok çalışacağız."

Uygun, geçtiğimiz sezon Rize'nin başına geçmesiyle takımı tehlikeli bölgeden uzaklaştırma başarısını göstermişti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...