Tgrt Haber
17 Aralık 2017 10:01

Cedi'den NBA'de kariyer rekoru!

Cleveland Cavaliers, Utah Jazz'ı 109-100 mağlup ederken çaylak temsilcimiz Cedi Osman NBA'de kariyer rekorunu kırdı

Cedi'den NBA'de kariyer rekoru!
cedi osman,,nba,

Cedi Osman‘ın formasını giydiği Cleveland Cavaliers evinde konuk ettiği Utah Jazz karşısında 109-100'lük skorla kazandı. Cavaliers, galibiyet serisini 22 galibiyet 8 mağlubiyete taşırken 29 sayı 11 ribaund 10 asistle kariyerinin 60. triple-double'ını yapan LeBron James, galibiyetin mimarı oldu. Cedi Osman, kenardan geldiği mücadelede 22 dakika sahada kalırken çift hanelere ulaşmayı başardı. Milli basketbolcu 5'te 4 saha içi isabetiyle 10 sayı üretirken 4 de ribaund aldı.

Bir dönem Fenerbahçe'de forma giyen Ekpe Udoh ise ilk 5'te başladığı gecede 33 dakika süre alırken 9 sayı, 7 ribaund, 3 asist, 3 top çalma 6 blokla oynadı. 
Cavaliers başantrenörü Tyronn Lue maç sonunda Cedi'yle ilgili konuştu. Lue, "Bu maçta Cedi'ye ihtiyacımız vardı. Önemli sayılar attı, iyi oynadı." dedi. LeBron James de maç sonunda Cedi'yle ilgili olarak şunları söyledi:

"Bu ligde fırsat geldiğinde güven kazanmayı başarmalısınız. Açıkçası Cedi bunu başardı. Sahada ona güveniyoruz. Cedi çok çalışıyor ve nasıl oynayacağını biliyor. Avrupalı oyuncular, genelde sahada ne yapmaları gerektiğini biliyor. Cedi de kesinlikle onlardan biri."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...